Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Focar de coronavirus la Centrul pentru copii cu handicap sever din Olteniţa

0
13 Jun 2020 15:47:47
Autor: Ionela Stănilă
Pacienţii au fost internaţi la spitalul din localitate, transformat în spital -suport pentru bolnavii cu COVID-19 FOTO Adevărul
Pacienţii au fost internaţi la spitalul din localitate, transformat în spital -suport pentru bolnavii cu COVID-19 FOTO Adevărul

Focar de coronavirus la Centrul pentru copii cu handicap sever din Olteniţa. Sunt infectaţi 13 minori şi 3 adulţi.Totul a pornit de la o angajată a complexului, care însoţea un copil internat într-un spital bucureştean, depistată pozitiv pe 10 iunie, la testul COVID obligatoriu pentru internare, a anunţat TVR.

Ca urmare, toţi angajaţii şi beneficiarii centrului din Olteniţa au fost testaţi. Copiii au fost internaţi deja în secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal împreună cu cei 3 angajaţi ai centrului. Toţi au o stare bună de sănătate.
 Astăzi va fi făcută dezinfecţia totală a Complexului de Servicii Comunitare din Olteniţa, precizează aceeaşi sursă. În judeţul Călăraşi, până în prezent au fost confirmate 117 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 şi 3 decese.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările