Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Haine contrafăcute, confiscate de jandarmi în oborul de la Mănăstirea

1
22 Jul 2019 17:08:03
Autor: Ionela Stănilă
Jandamrii au confiscat haine din oborul organizat la Mănăstirea FOTO IJJ Călăraşi
Jandamrii au confiscat haine din oborul organizat la Mănăstirea FOTO IJJ Călăraşi

Mai multe persoane au fost depistate de jandarmi în timp ce comercializau produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute.

 
Duminică, 21 iulie, în cursul dimineţii, o patrulă de jandarmi a depistat în oborul săptămânal din comuna Mănăstirea, trei persoane care ofereau spre vânzare diferite articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, tip sport, inscripţionate cu numele unor mărci consacrate în domeniu. La solicitarea jandarmilor de a prezenta documentele de provenienţă pentru cele 78 de produse comercializate, aceştia au declarat că nu deţin astfel de documente.
Bunurile, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate, iar celor trei comercianţi de ocazie le-au fost întocmite actele de sesizare, fiind înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor privind săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Iosiv Varga
22.07.2019, 18:31:12

Un banc adevarat spune ca haine originale sunt numai s i numai in CHINA!!! ..in tot restul lumii sunt IMITATII!! (desigur dupa model chinez ) de la SUA pana la NOUA ZEELANDA!!