Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Ilegalităţi silvice. Poliţia a confiscat peste 80 de metri cubi de material lemnos

0
9 Jul 2020 12:53:42
Autor: Ionela Stănilă
Zeci de metri cubi de material lemnos, confiscate de ppoliţişti FOTO Poliţia Română
Zeci de metri cubi de material lemnos, confiscate de ppoliţişti FOTO Poliţia Română

Peste 80 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi în urma percheziţiilor care au avut loc, joi, în Vrancea, Galaţi, Călăraşi şi municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul silvic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de Agerpres.

De asemenea, patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii.
 
"Poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Ordine Publică, au efectuat 12 percheziţii domiciliare în judeţele Vrancea, Galaţi, Călăraşi şi municipiul Bucureşti, la nouă persoane juridice şi trei persoane fizice, precum şi două controale în fondul forestier, în cadrul cărora au fost indisponibilizaţi 81.38 metri cubi de material lemnos. 
 
Acţiunea a avut loc la data de 8 iulie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane fizice şi juridice bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic şi conexe acestuia", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.
 
Conform Poliţiei, în urma percheziţiilor au fost ridicate documentele financiar-contabile necesare soluţionării cauzei şi au fost indisponibilizaţi 81.38 metri cubi de cherestea şi lemn foc, în valoare totală de 52.613,6 lei.
 
De asemenea, s-a constatat o lipsă în depozitele de profil a cantităţii de aproximativ 150 metri cubi de material lemnos (cherestea), în valoare de 108.576 de lei.
 
La acţiune au participat poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi şi Galaţi, luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale Vrancea, Călăraşi, Bucureşti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Afaceri ilegale  în Bărăgan. Poliţia a confiscat peste 700 metri cubi de lemne
 
Transport ilegal de lemne, confiscat de poliţişti. Ce amendă a primit şoferul

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii