Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Ion Samoilă(PSD) va conduce Consiliul Judeţean Călăraşi până la instalarea lui Vasile Iliuţă, câştigător la alegerile locale

0
30 Sep 2020 16:01:20
Autor: Ionela Stănilă
Ion Samoilă, preşedinte CJ Călăraşi FOTO Facebook/Ion Samoilă
Ion Samoilă, preşedinte CJ Călăraşi FOTO Facebook/Ion Samoilă

Ion Samoilă(PSD) va conduce Consiliul Judeţean Călăraşi până la depunerea jurământului de către Vasile Iliuţă, preşedintele reales la alegerile locale de duminică, 27 septembrie. Consilierii judeţeni au fost convocat astăzi în şedinţă ordinară de plen pe ordinea de zi figurând 2 proiecte de hotărâri printre care şi cel privind alegerea preşedintelui CJ.

„Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi după lupte seculare care au durat aproape 30 de zile am reuşit print-o şedinţă ordinară să restabilim legalitatea în Consiliul Judeţean. Vreau să mulţumesc şi să vă promit că în scurta perioadă rămasă până la constituirea noului Consiliu Judeţean, până la învestirea viitorului preşedinte ales, o să fac tot ce-mi stă în putinţă ca atât CJ cât şi subordonatele sale să funcţioneze normal, legal, nu aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă” a spus Ion Samoilă. Cei doi vicepreşedinţi rămân în continuare Valentin Barbu şi Marian Dinulescu, ambii de la PNL.
 
Tot în cadrul şedinţei ordinare au fost validate şi mandatele de consilieri judeţeni ale lui Sorin Ghiliciu (PSD) şi respectiv Mihai Vătafu (ALDE), valabile până la constituirea viitorului Consiliu Judeţean.
 
Vă mai reocmandăm şi:

Clotilde Armand anunţă că a câştigat Primăria Sectorului 1, la o diferenţă de peste o mie de voturi: „Am ieşit învingători, matematica a învins”
 
Medic cu leafă lunară de 36.000 de lei, acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Diana Bulgaru conduce Institutul de Medicină Legală Iaşi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările