Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Jandarmii asigură ordinea publică la stadion. Sâmbătă, 29 februarie, Dunărea întâlneşte Miercurea Ciuc

0
29 Feb 2020 11:38:00
Autor: Ionela Stănilă
Jandarmii asigură ordinea publică la stadion FOTO IJJ Călăraşi
Jandarmii asigură ordinea publică la stadion FOTO IJJ Călăraşi

Sâmbătă, 29 februarie, jandarmii călărăşeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor participa la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea Călăraşi şi FC Csikszereda Miercurea Ciuc, partidă programată a se desfăşura pe Stadionul ”Ion Comşa” din municipiul Călăraşi, începând cu ora 11.00.

De asemenea, în aceeaşi zi, începând cu ora 16.00, jandarmii vor fi prezenţi la  Sala Polivalentă ”Ion C. Neagu” din municipiul Călăraşi, unde se va disputa partida de futsal dintre echipele AFC Dunărea Călăraşi şi CS United Galaţi.

Pentru ca toţi participanţii să fie în siguranţă, echipajele de jandarmerie se vor afla în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a acestor manifestări sportive, cu scopul prevenirii apariţiei unor evenimente care ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică. 

Jandarmii solicită suporterilor să se manifeste în spiritul fair-play-ului sportiv şi să nu se implice în niciun fel de incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. În aceste misiuni, jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Călăraşi, I.S.U. Călăraşi şi Poliţia Locală Călăraşi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările