Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Liceenii de la Colegiul Barbu Ştirbei confecţionează viziere pentru medici

1
31 Mar 2020 15:36:42
Autor: Ionela Stănilă
Vizierele pentru personalul medical au ajuns la spital FOTO Facebook
Vizierele pentru personalul medical au ajuns la spital FOTO Facebook

Echipa Danube Robotics RO111, formată din elevi ai Colegiului Naţional Barbu Ştirbei Călăraşi, s-a alăturat campaniei de sprijin demarate de Grupul de iniţiativă locală Călăraşi.

 
Astfel, elevii s-au implicat în confecţionarea de viziere pentru medici, printând 3D suporţii. Luni, 30 martie, primele 30 de viziere au ajuns la cadrele medicale de la Spitalul Judetean Călăraşi.
Echipa transmite mulţumiri firmei FabLab Bucureşti pentru materialele trimise, Colegiului Economic şi Liceului Teoretic Mihai Eminescu, ambele din Călăraşi.
 
În plus, luna aceasta, membrii echipei de robotică s-au alăturat Grupului de iniţiativă locală Călăraşi şi au donat din banii lor, pentru procurarea de materiale sanitare. Grupul de Iniţiativă locală Călărasi se implică pentru medici din spitalele din judeţ, medici de familie, asistenţi medicali, personal auxiliar, angajatii Serviciului de Ambulantă Călăraşi, lucrătorii de la apă-canal, lucrătorii de la salubritate, cablu, gaze, toti cei ce au grijă de noi în aceste momente. Cei care vor să facă donaţii, au la dispoziţie contul RO76OTPV520001193588RO02, deschis la OTP Bank Călăraşi. Titular cont: Nicolache Elena.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Jenkins Ann
31.03.2020, 15:40:00

Comentariu considerat abuziv.