Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Magazinele Enel, închise a doua zi de Rusalii. Cum puteţi plăti facturile

0
18 Jun 2021 10:46:47
Autor: Ionela Stănilă
Magazinele Enel vor fi închise pe 21 iunie FOTO Adevărul
Magazinele Enel vor fi închise pe 21 iunie FOTO Adevărul

Magazinele Enel din judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa vor fi închise luni, 21 iunie, a doua zi de Rusalii, zi liberă legală, iar serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului.

 În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: de luni până vineri, în intervalul 08.00 – 16.00. Accesul în magazine poate fi făcut inclusiv pe baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 şi apăsând tasta 5 (apel cu tarif normal având programul de funcţionare de mai jos).
 
Scopul acestui serviciu este de a creşte gradul de confort al clienţilor şi, în acelaşi timp, de a le pune la dispoziţie servicii de furnizare a energiei în condiţii de siguranţă, în contextul pandemiei COVID-19.Cea mai mare parte a operaţiunilor pot fi realizate prin canale digitale (site-ul www.enel.ro şi/sau contul MyEnel) sau telefonic şi nu necesită deplasarea în magazinele Enel.
 
De aceea, clienţii sunt sfătuiţi să folosească în continuare opţiunile digitale de comunicare, de primire şi de plată a facturii, precum şi contractarea online.
 
Astfel, aceştia au la dispoziţie două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms. Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secţiunea Index din cadrul aplicaţiei MyEnel, clienţii pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977. Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaze naturale, clienţii pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid sau Progaz P&D (între 22 şi 26 ale fiecărei luni).
 
Pentru a intra în contact cu un consultant Enel, clienţii pot utiliza următoarele numere de telefon: 021 9977 (cu tarif normal, apelabil din România), de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 20:00, şi sâmbătă, între 08.00 – 13.00 sau 004.0372.43.64.36 (număr apelabil din străinătate). La aceste numere clienţii pot avea acces la informaţii despre facturi şi sold, despre contract, pot fi activate servicii, precum factura electronică şi altele.
 
Pentru a evita riscurile asociate unui drum la magazin sau la diverse puncte de plată, clienţii pot alege să utilizeze aplicaţia MyEnel, care poate fi activată cu uşurinţă fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicaţiei pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store sau Google Play.
 
 
 
Vă mai recomandăm şI:
 
Prognoza meteo: Când ajunge în România ciclonul care face prăpăd. Avertisment de la meteorologi, ce ne aşteaptă
 

Începe etapa a III-a programului Rabla pentru electrocasnice. Ce vouchere se pot genera de astăzi

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările