Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Măsuri de ordine publică la evenimentele sportive şi în locurile aglomerate din Călăraşi

2
23 Oct 2021 12:32:58
Autor: Ionela Stănilă
Jandarmeria asigură ordinea publică la mai multe evenimente sportive FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi
Jandarmeria asigură ordinea publică la mai multe evenimente sportive FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi

Sâmbătă, 23 octombrie,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la mai multe evenimente  sportive.

Astfel, forţele de ordine vor supravehea meciul de fotbal dintre echipele A.S F.C Agricola Borcea şi A.C.S. Înainte Modelu,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a IX-a şi partida dintre echipele C.S.M. Olteniţa şi S.C. Popeşti-Leordeni,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a IX-a.

De asemenea, în acest weekend, jandarmii călărăşeni vor fi prezenţi în zonele unde se preconizează a fi mari aglomerări de persoane( pieţe, autogări, centre comerciale, locuri de agrement etc.) şi vor acţiona pentru informarea şi îndrumarea cetăţenilor de a respecta în primul rând măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, dar şi pentru intervenţie în cazul producerii unor incidente nedorite.

Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
 
Vă mai recomandăm şi:

Noi restricţii care intră în vigoare luni: Carantină de noapte, certificat verde, magazine şi restaurante închise la ora 21:00
 
De ce mor şi oameni vaccinaţi de COVID-19. Explicaţiile unui medic: Nu pot fi opriţi în drumul spre fatalitate

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

SPC Manase
23.10.2021, 12:38:52

"Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate" Care-s masurile?

-7 (7 voturi)
Roy Walker
23.10.2021, 16:07:52

Cititori ai discutiilor BTL, ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Enjoy! Cat timp conturile trollilor platiti nu vor fi suspendate, acest mesaj va continua sa apara. Luv u!

Modifică Setările