Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Medic, despre spectacolul macabru al politicienilor: Halal democraţie, cu morgile pline, toţi morţii vor aprecia!

2
24 Sep 2021 09:06:18
Autor: Ionela Stănilă
Gabriel Diaconu, medic psihiatru FOTO Facebook/G.D.
Gabriel Diaconu, medic psihiatru FOTO Facebook/G.D.

Unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri din România readuce în discuţie spectacolul ieftin pe care îl dă clasa politică, în loc să se preocupe de dramatică situaţie pandemică. Dr. Gabriel Diaconu spune că aveam morgile pline, în timp ce aleşii se preocupă de congrese.

Medicul a postat un mesaj dur pe pagina sa de socializare în care vorbeşte despre lipa de preocupare a aleşilor pentru sănătatea românilor, dar şi despre scumpiri, congrese şi plătitn poliţe:

„Ante-scriptum: conduc un centru medical cu peste 40 de colaboratori. Rata de vaccinare: 98%. De săptămâna trecută compania a reînceput testarea periodică a personalului, pentru a scădea spre zero riscul de transmitere a bolii. Din cei 40, niciunul nu a fost testat pozitiv (RT-PCR) la SARS-CoV-2.

Halal democraţie, cu morgile pline, 

Ce mândri-s bărbaţii politici, câtă bombare de piept,

Nu mai ai loc de-atâta hormon masculin pe culoarele puterii zilele ăstea, care mai de care mai bine împachetat într-un costum, o cravată, niscaiva pomadă dată să ascundă riduri, cu discursul bine pregătit la buzunar, 

Măcar că unele cuvinte sunt notate pe silabe nu cumva să le schingiuie mai mult decât sunt ele deja complicate. Măcar că unele noţiuni scapă complet conştiinţei celui care le va rosti altora la fel de aproximativ orientaţi ca şi el.

Halal democraţie, cu morgile pline,

Şi cu poftă de harţă, cu poliţe de plătit, un festival de murit capre, obligatoriu ale vecinului, şi de-adus aminte, Darie, vremea ta a venit. Azi o scumpire, mâine o scumpire, azi o şcoală deschisă, mâine o regulă închisă, privirea de cioclu a ciorii vopsite care ne anunţă că e bine, e minunat, să ne aşteptăm la noi scumpiri, că doar asta e de fapt piaţa liberă a concurenţei. Să plăteşti! Să munceşti!

Halal democraţie, cu morgile pline,

Şi cu eternul dispreţ la bătrân, la copil, la sărman. Mai degrabă să-ndure, să reziste, să se umfle tabelul, câştigul, dividentele date, decât să ocrotim, cât de cât, viaţa de om pe care deja am pus preţ. Iar pe unele le-am măsurat demne, dar pe altele ba, de vreo grijă. 

Halal democraţie, cu morgile pline,

Dar cu sălile pline la refuz de chiloţi călcaţi şi apretaţi, de steguleţe şi insigne, de alegători şi delegaţi care, precum porcii lui Orwell la masa egalilor decid că doi este rău, dar patru e bun. Să stăpânim, să dovedim, să dobândim, să conducem pentru încă o sută de ani numai noi!

Neîndoielnic, de dincolo de mormânt, de dincolo de pământ, de dincolo de acest spectacol ridicol, toţi morţii vor lăuda, toţi morţii vor aprecia,

Acest grotesc, îngrozitor, spectacol macabru. 

Halal democraţie. Cu morgile pline.“

Vă mai recomandăm şi:

Valul 4 se înteţeşte constant, Guvernul înmoaie restricţiile

Pedeapsă exemplară pentru Mohamed, bărbatul care a hăituit şi ucis cu cruzime o tânără asistentă la Cluj. Decizia e definitivă

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

laur laur
24.09.2021, 10:09:25

CAMPANIA DE VACCINARE condusa direct de ''marele om politic si manager '', cel care a fraudat o banca neplatindu-si creditul si a facut un atac speculativ la leu, numittul Florin Catu ESTE UN EȘEC. Oamenii au crezut-o mai degraba pe Sosoca, decat pe Catu sau pe Johannis.Aste este capacitatea celor doi de a ii convinge pe romani 26 % din care marea majoritate nici nu era cazul sa fie convinsi de propaganda facuta de guvern. Milioane de doze aruncate sau donate in timp ce morgile sunt pline de oameni morti pentru ca NU S-AU VACCINAT .Cine Plateste ? Catu ? Haida de ! Asta nu-si plateste nici creditele la banca ? Numai si pentru asta si ar fi trebuit sa fie DEMIS.

+8 (8 voturi)
laur laur
24.09.2021, 10:19:19

In aceste conditii cand MOARTEA de COVID A UMPLUT MORGILE ,intrebat de un reporter despre ESECUL VACCINARII, Catu responsabilul acesteia ,a dat un raspuns, barometru al compasiunii sale fata de cei afectati de Covid, LA MIȘTO; '' Eu nu sunt firma de publicitate'' Cam acesta este pretul pe care il pune Catu pe vietile oamenilor

+8 (8 voturi)
Modifică Setările