Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Medicul ATI Petru Strutinschi a ales să profeseze pe malul Borcei. Ce posturi sunt disponibile în spital

0
2 Dec 2020 16:24:39
Autor: Ionela Stănilă
Un nou medic ATI a ales să se alăture echipei spitalului din Călăraşi FOTO Facebook/Bogdan Mihai
Un nou medic ATI a ales să se alăture echipei spitalului din Călăraşi FOTO Facebook/Bogdan Mihai

Demersul iniţiat acum o lună începe să se concretizeze. Începând de astăzi, echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi se completează cu un nou membru. Este vorba despre doctorul Petru Strutinschi, medic primar în specialitatea ATI, o specialitate deficitară şi care este foarte greu de găsit în aceste momente.

Pentru a găsi doritori să vină să lucreze la Călăraşi, managerul spitalului, Bogdan Mihai, a postat recent un mesaj pe pagina sa de socializare, în care explică situaţia critică din cadrul unităţii medicale.
 
"Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi îşi măreşte echipa. Ştiu că este un moment greu. Ştiu că mulţi dintre noi se tem pentru ziua de mâine. Ne confruntăm azi cu o situaţie pentru care nimeni nu a fost pregătit. Niciun sistem medical din lume nu a fost pregătit.
 
Dar nimic nu ne împiedică să ne gândim la viitor. Suntem precauţi în fiecare zi, dar în acelaşi timp trebuie să proiectăm viitorul. Şi pentru asta este nevoie de echipă. Pentru mine, echipa este întotdeauna cel mai valoros lucru care poate exista atunci când eşti în mijlocul acţiunii. Şi, în domeniul sănătăţii, niciodată nu poţi să te opreşti din acţiune. Noi, la Călăraşi, asta facem. Ne completăm echipa. Căutăm oameni pe care să ne putem baza şi cărora să le punem la dispoziţie toate resursele pe care le avem. 
 
Numele meu este Bogdan Mihai şi sunt managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr Pompei Samarian" Călăraşi. Şi asta fac acum. Caut parteneri într-o echipă, medici din specialităţile: Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infecţioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină de Urgenţă sunt aşteptaţi să se alăture echipei noastre. Şi pentru că ne gândim la echipă, ne preocupăm să anticipăm nevoile celor care ar veni să ni se alăture, punându-le la dispoziţie locuinţe, pentru confortul personal, şi o aparatură performantă, pentru confortul profesional. În caz că nu o avem, o cumpărăm.
 
Locaţia deja este oferită de natură, pentru că spitalul este situat la jumătatea drumului dintre Bucureşti şi Constanţa, la aproximativ o oră de fiecare. Şi le mai pun la dispoziţie un lucru. O uşă permanent deschisă pentru inovare şi rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară. Numărul meu de telefon este 0726/239.900”, a sris pe o reţea de socializare managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, Bogdan Mihai.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
La streaşina casei i-a apărut un bloc! Haosul urbanistic din nordul staţiunii Mamaia. „Legi sunt, dar nu sunt respectate”
 
A murit tatăl Luizei Melencu. „Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările