Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Modernizarea Bazarului Big, în toi. Se lucrează la fundaţia clădirii

0
10 Apr 2021 11:27:12
Autor: Ionela Stănilă
Primarul Marius Dulce a verificat stadiul lucr[rilor FOTO Facebook/PMC
Primarul Marius Dulce a verificat stadiul lucr[rilor FOTO Facebook/PMC

Primarul municipiului Călăraşi Marius Dulce a inspectat ieri lucrările edilitare aflate în desfăşurare pe Strada Zefirului şi la Bazarul BIG pentru a se asigura că termenele de execuţie stabilite vor fi respectate.

La bazarul Big se lucrează la fundaţia modernei clădiri. Lucărrile de construcţie au demarat în luna martie şi se estimează că vor fi finalizate peste 6 luni.
 
"Din luna martie constructorul are termen de finalizare 6 luni de la emiterea ordinului de începere, astfel încât până în luna octombrie comercianţii să se poată muta pentru a fi feriţi de frig. Cele 80 de societăţi comerciale au fost relocate temporar pe strada Trandafirilor, până la finalizarea lucrărilor", a explicat Marius Dulce, primarul Călăraşiului.
 
Bugetul alocat pentru acest obiectiv este de 5.389.649,74 lei (TVA inclus), prin care se vor crea 87 de noi spaţii comerciale, 75 locuri de parcare precum şi grupuri sanitare corespunzătoare.
 
Construcţia se va dezvolta pe parter şi va avea dimensiunile în plan de 40,80x40,86 m. Suprafaţa construită va fi de 1667,09 mp iar cea utilă, de 1603,75 mp. Imobilul va avea destinaţia de spaţiu commercial cu suprafaţa de 1549,42 mp, format din 87 de spaţii comerciale. 
Până la finalizarea proiectului comercianţii îşi vor desfăşura activitatea în Bazarul temporar, amplasat pe strada Trandafirilor, în imediat vecinătate a vechiului Bazar.
 
Valoarea obiectivului de investitii este de 5.389.649,74 lei (TVA inclus TVA), iar construcţia se va dezvolta pe parter şi va avea dimensiunile în plan de 40,80 x 40,86 m.  Înălţimea totală va fi de 6,45 m iar cea liberă de 4,00 m. Suprafaţa construită = 1667,09 mp. Suprafaţă utilă = 1603,75 mp. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Nicuşor a fost găsit. Mesajul mamei, cu doar câteva minute înainte: „Vino acasă, mânca-ţi-aş gura, nu ne mai dispera!“

Povestea cu final fericit a lui Nicuşor, băiatul fugit de lângă părinţi. „Era un fel de Cenuşăreasa casei” VIDEO

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările