Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Noul consul al Republicii Turcia la Constanţa, în vizită la Călăraşi

0
18 Nov 2020 13:05:46
Autor: Ionela Stănilă
Noul consul al Turciei la Constanţa a vizitat Călăraşiul FOTO Prefectura Călăraşi
Noul consul al Turciei la Constanţa a vizitat Călăraşiul FOTO Prefectura Călăraşi

Prefectul judeţului Călăraşi, Marian Stoica, a primit astăzi, 18 noiembrie, vizita consulului general al Republicii Turcia la Constanţa, Emre Yurdakul.

Vizita a constituit un bun prilej pentru Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa de a prezenta noua conducere a Consulatului, Excelenţa Sa fiind la începutul misiunii diplomatice în România, de la data de 1 august 2020. Prefectul Călăraşiului, Marian Stoica a făcut o scurtă prezentare a judeţului şi a principalelor obiective economice.
 
Cu această ocazie, E.S. Emre Yurdakul şi-a manifestat interesul pentru oportunităţile de afaceri pe care judeţul Călăraşi le are la acest moment şi pentru dezvoltarea unor relaţii de colaborare cu autorităţile, adăugând că principalele sale obiective sunt creşterea calităţii serviciilor consulare şi dezvoltarea relaţiilor între cele două ţări în mai multe domenii precum economic, social şi educaţional.
 
Oaspetele turc a mulţumit pentru buna primire şi s-a declarat onorat să reprezinte Republica Turcia în România, la Consulatul General al Republicii Turcia din Constanţa.
 
Vă mai recomandăm şi:

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările