Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Ora Pământului, sărbătorită pe 29 martie. Se sting luminile în tot oraşul timp de o oră

0
26 Mar 2014 10:03:26
Autor: Ionela Stănilă
Timp de o oră vor fi stinse toate luminile
Timp de o oră vor fi stinse toate luminile

Earth Hour, campanie mondială, unică în istorie, de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană,  a reuşit să implice, în anul, 2010 aproximativ 1,3miliarde de oameni din 128 de ţări.


 “În acest an, sâmbătă, 29 martie, între orele 20.30-21.30, în acelaşi timp cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by, este momentul să trecem la o schimbare pozitivă şi profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul”, au anunţat autorităţile locale
 Primăria Municipiului Călăraşi  îşi propune promovarea mesajului  Earth Hour 2014 în rândul comunităţii, prin diverse instrumente: afişe, fly-ere, stingerea iluminatului arhitectural la diverse obiective din oraş, expoziţie a desenelor tematice, program cultural-artistic.

Spectacol cultural-artistic

Toţi călărăşenii sunt invitaţi pe platoul din faţa Prefecturii, în intervalul orar 20.00 -  21.30 la un spectacol cultural-artistic organizat de elevii din unităţile şcolare şi la lansare de lampioane luminoase. De asemenea, utorităţile invită operatorii economici de pe rază municipiului să se alăture acţiunii prin stingerea luminilor, la sedii şi la punctele de lucru.
Între orele 18.00 şi 20.00,  sediul Primăriei Municipiului Călăraşi va găzdui o expoziţie de pictură şi grafică, lucrări  realizate de elevii călărăşeni, precum şi dezbateri pe temă  evenimentului.
 

Vă recomandăm şi:

Ora Pământului va fi sărbătorită sâmbătă la Braşov

Ora Pământului 2014: „Să lăsăm Pământul să respire măcar o oră“

VIDEO Târgovişte: Mii de lampioane se vor aprinde din nou în "Ora Pământului"

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările