Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Oraşul de pe malul Borcei, un imens şantier. În ce zone se lucrează

0
27 Jun 2020 11:39:08
Autor: Ionela Stănilă
Se lucrează la construcţia unei pieţe moderne în Cnetrul Vechi FOTO Facebook/PMC
Se lucrează la construcţia unei pieţe moderne în Cnetrul Vechi FOTO Facebook/PMC

Mai multe şantiere sunt deschise în municipiul Călăraşi pentru modernizarea străzilor ori pentru construirea unei pieţe în zona centralăî a oraşului. Autorităţile locale au anunţat că toate lucrările sunt în grafic.

Pe strada Griviţa se lucrează pe tronsonul Dobrogei - Portului şi se demolează stâlpii vechi pe tronsonul Portului – Caragiale. De asemenea, pe tronsonul cuprins între Cuza-Vodă şi Pompieri au început lucrările pentru ridicarea la cotă a capacelor de canalizare. La Piaţa Mare se lucrează la fundaţie, se tasează, se cofrează, iar sâmbătă, 27 iunie (dacă timpul va permite) este posibilă turnarea primului strat de beton al fundaţiei.
 
Pe Bd.ul Nicolae Titulescu se amenajează trotuarele în zona ”10 nivele” şi se efectuează ridicarea la cotă a capacelor de canalizare. Pe strada Ştirbei Vodă(zona blocurilor J) se lucrează la parcări şi borduri;
 
La hala orizont s-a scos toată tâmplăria veche şi urmează demontarea grinzilor metalice. Pe strada Pescăruşi se lucrează la reţeaua de canalizare pluvială, lucrări de săpătură în carosabil. Pe strada Sf. Nicolae s-a refăcut infrastructura şi urmează începerea lucrărilor de asfaltare;
 
În cartierul Măgureni s-au reluat lucrările şi se realizează săpătura pentru introducerea conductei de canalizare de preluare a apelor pluviale.
 
 
Pe aceeaşi temă:
 
A început construcţia celei mai moderne pieţe de pe malul Borcei. Cum va arată clădirea de 4 milioane de lei
 
VIDEO Modernizarea Bd. Nicolae Titulescu, aproape de finalizare. Ce lucrări se execută în aceste zile

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările