Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Peste 2.200 de persoane, izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

0
28 Mar 2020 12:43:20
Autor: Ionela Stănilă
Peste 2.200 de persoane au fost izolate la domiciliu în judeţul Călăraşi FOTO Shutterstock
Peste 2.200 de persoane au fost izolate la domiciliu în judeţul Călăraşi FOTO Shutterstock

În judeţul Călăraşi, la data de 27 martie, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică, 2.230 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu, iar 251 au finalizat perioada de izolare de 14 zile.

 În carantină instituţionalizată se află 141 de persoane şi 28 au finalizat perioada de 14 zile, rezultatele probelor acestora pentru COVID-19 fiind negative. Informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate şi numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin comunicare şi publicare zilnică, a transmis Direcţia de Sănătate Publică din Călăraşi.
 
Cetăţenii sunt sfătuiţi să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor. În judeţul Călăraşi, până în prezent au fost confirmate 5 cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările