Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Peste o sută de persoane, urmărite penal în dosare cu fraude economice

0
18 Jan 2020 13:39:40
Autor: Ionela Stănilă
Sute de persoane, anchetate în ultima săptămână în dosare cu fraude economice FOTO Adevărul
Sute de persoane, anchetate în ultima săptămână în dosare cu fraude economice FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei.

 
În perioada 11 – 17 ianuarie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 15 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 20 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 
 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 144 de persoane a fost dispusă începerea urmăririi penale, iar faţă de 4 au fost dispuse măsuri preventive (o persoană reţinută, iar faţă de 3 persoane s-a dispus control judiciar).
 
Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de peste 3.400.000 de lei, dintre care aproape 1.600.000 de lei în numerar sau în cont bancar. Au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.400.000 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 60.000 de ţigarete şi aproape 200 de litri de alcool.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii