Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Piesa ”Animale”, pe scena Teatrului Dramaturgilor din Bucureşti

0
13 Nov 2018 13:50:55
Autor: Ionela Stănilă
Piesa se va juca la Bucureşti FOTO CJCC
Piesa se va juca la Bucureşti FOTO CJCC

Marţi, 13 noiembrie  în sala ”Ion Băieşu” – Teatrul Dramaturgilor Români din Bucureşti, începând cu ora 18.00, va avea loc piesa de teatrul ”Animale”, un spectacol al Trupei de Teatru ”Aurel Elefterescu” a Centrului  Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

 
Pentru prestaţia excepţională a actorilor Alex Vlad şi Ştefan Niţu, spectacolul de teatru ”Animale », o dramă după o idee de Edward Albee,  în regia lui Alex Vlad, a primit aprecieri sincere din partea publicului călărăşean ca urmare a reprezentaţiilor ce au avut loc pe scena ”Barbu Ştirbei” a CJCC.  Spectacolul Trupei de teatru ”Aurel Elefterescu” se înscrie în Calendarul de proiecte şi programe – ”Promovare prin spectacol” - al Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.
 
 
Se spune că omul modern e un animal sensibil, fragil, cu slabe şanse de supravieţure într-un mediu sălbatic. Şi dacă asta ar fi o minciună? Dacă nu specia umană e sensibilă, ci sălbăticia? Pregătiţi-vă să descoperiţi o poveste în care nevoia de a comunica, de a lega o relaţie reală cu cineva, ne determină să fim bestia pe care nu o vedem niciodată în oglindă.  Veţi face cunoştinţă cu adevăratul om modern: inventatorul ipocriziei, capabil să demonstreze cruzime cu un grad ridicat de subtilitate.  Animale - un spectacol în care se pun la indoială şansele de supravieţuire ale omului modern într-un mediu civilizat.
 
 
”Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni şi de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul şi profesorul Ştefan Niţu. Ceea ce a ieşit puteţi vedea la Teatrul "Aurel Elefterescu" din Călăraşi”, a scris pe blogul său actorul şi regizorul Alex Vlad. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările