Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Poliţia face angajări. Câte posturi sunt scoase la concurs, unde se fac înscrierile

0
3 Oct 2016 10:37:09
Autor: Ionela Stănilă
IPJ Călărşai scoate noi posturi la concurs FOTO Adevărul
IPJ Călărşai scoate noi posturi la concurs FOTO Adevărul

Începând de luni, 3 octombrie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi se va da startul înscrierilor pentru concursul de angajare din sursă externă.

 

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi îi sunt alocate 55 de posturi pentru încadrări din sursă externă în specialităţile ordine publică - mediul urban şi rural, rutieră, conductori câini, precum şi 2 posturi pentru reîncadrare, în specialitatea ordine publică. Perioada de înscriere se va desfăşura în intervalul 3 – 7 octombrie la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

În vederea completării deficitului de personal existent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi  sunt  alocate pentru angajarea din sursă externă 55 de locuri în specialităţile ordine publică - mediul urban şi rural, rutieră, conductori câini, precum şi două locuri pentru reîncadrare.

Condiţii de participare

48 dintre posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, astfel: ordine publică urban - 29 posturi,  ordine publică rural - 16 posturi, conductori câini în mediul urban – 3 posturi, fiind repartizate în cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, Poliţiei Municipiului Olteniţa, Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară, Poliţiei Oraşului Budeşti, secţiilor de poliţie rurale sau posturilor de poliţie comunale, iar alte 7 posturi sunt în specialitatea poliţie rutieră. Pot participa la concurs persoanele care sunt absolvente de liceu cu diplomă de bacalaureat, au înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile şi deţin permis de conducere categoria „B”, cu excepţia candidaţilor care se înscriu pentru posturile de conductori câini.

Posturi pentru reîncadrare

Cele 2 posturi prevăzute pentru reîncadrare, ambele în specialitatea ordine publică rural sunt repartizate la Secţiile de Poliţie Rurală Dragalina şi Gălbinaşi. Sursa de recrutare pentru concursurile de reîncadrare este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiţer de poliţie şi pot fi reîncadrate în conformitate cu prevederile Legii nr.360/2002 privind Statul Poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierile se fac în perioada 3 - 7 octombri, intervalul orar 09.00 -12.00  şi 13.00 şi 15.00 , personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Mai multe detalii referitoare la condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, documentaţia necesară pentru întocmirea dosarului de candidat şi probele de concurs le veţi găsi accesând pagina web https://cl.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs  sau la sediul inspectoratului.

Vă recomandăm şi:

Încep angajarile în Poliţie: primele recrutări sunt din sursă internă. La Vaslui, 16 agenţi vor ajunge ofiţeri

Se caută 11.000 de poliţişti! Cum are de gând MAI să găsească persoanele potrivite să ocupe posturile vacante

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările