Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Poliţiştii au intensificat acţiunile pentru limitarea răspândirii COVID-19

5
18 Oct 2021 10:35:37
Autor: Ionela Stănilă
Razie în pandemie FOTO IPJ Călăraşi
Razie în pandemie FOTO IPJ Călăraşi

Pe toată perioada weekend-ului, la nivel judeţean, poliţiştii călărăşeni au intensificat acţiunile de informare, precum şi de prevenire şi combatere a răspândirii COVID-19.

Împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, poliţiştii călărăşeni verifică şi modul în care sunt respectate prevederile legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Astfel, în cadrul acţiunilor punctuale, vineri, 15 octombrie, au fost verificate 81 de societăţi comerciale, 759 locaţii de interes, 465 de mijloace de transport persoane şi 2.738 de persoane, dintre care peste 1.445 aflate în izolare şi carantină. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020.
 
„Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică, să respecte interdicţiile privind deplasarea sau libera circulaţie. 
Reamintim faptul că în localităţile în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice închise şi deschise”, au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Am ajuns să speriem lumea. OMS anunţă că situaţia din România e devastatoare şi luni bagă autorităţile în şedinţă
 
Medic, despre eşecul imunizării: Dragi români, fain că v-aţi ţinut tari şi nu v-aţi vaccinat. Hai, parastase!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

d4v1de 1sa
18.10.2021, 10:44:00

A se citi: e foame mare de biruri si amenzi, ca deh, e scumpa ciorba de la cantina parlamentului...

-22 (22 voturi)
TROLLMINATOR 001
18.10.2021, 11:00:40

Atentie, postarea de mai sus apartine unui TROLL (d4v1de 1sa)

0 (2 voturi)
Gabi Roata
18.10.2021, 11:01:22

Pentru a demonstra războiul informațional Rusia -UE, preiau câteva din ideile din analiza jurnalistului Silviu Sergiu intitulata « Ortodoxia, cea mai eficientă armă a lui Vladimir Putin în România » „Sub conducerea lui Vladimir Putin, Rusia a derulat numeroase acțiuni pentru a submina unitatea europeană și NATO, pentru a stabili o ordine mondială multipolară, care să respecte aspirațiile Kremlinului de a-și asigura dominația permanentă în țară și de a-și extinde influența în străinătate. Pentru a atinge aceste obiective, Kremlinul încearcă să creeze și să exploateze falii care separă separa Europa Răsăriteană de cea Occidentală. Conservatorismul ortodox- cu opoziția sa față de feminism, minorități sexuale, secularism, este instrumentul perfect, arma eficientă de luptă împotriva „Occidentului decadent”. Teza principală este aceea că ortodoxia creștină este fundamental incompatibilă cu modelul social- liberal al Occidentului. Propaganda rusească nu s-a sfiit să rostogolească mesaje virulent anti-occidentale și anti-americane. Teza „Occidentului decadent” a fost adoptată cu aproximativ un deceniu în urmă. Din acel moment, figuri publice din Rusia, printre care liderii politici, diplomați, din mediul academic și reprezentanți ai Biserici, au diseminat acest discurs, inclusiv în manualele școlare. » https://silviusergiu.ro/2021/05/08/ortodoxia-cea-mai-eficienta-arma-a-lui-vladimir-putin-in-romania/

+6 (8 voturi)
d4v1de 1sa
18.10.2021, 12:48:42

Hop si cei doi trolli de serviciu, mereu off-topic si plini de "argumente", ca deh- asa se demasca toti propagandistii de serviciu...

-21 (21 voturi)
Laura Cabrera
18.10.2021, 13:06:12

In ultimele sapte zile au murit de covid mai multi romani decat la cutremurul din '77. Romania va ramane in memoria colectiva a umanitatii ca o tara de prosti conspirationisti, antivaccinisti. Ca suprema ofensa a inteligentei, iata o selectie a minciunilor si dezinformarii antivacciniste postate pe parcursul a 20 de ore, pe 17 Octombrie pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/Minciuni-antivacciniste-17-Octombrie-2021---forumurile-Adevarul-10-17 Analiza activitatii unui postac antivaccinist platit poate fi gasita la: https://telegra.ph/Postacul-antivaccinist-Camelia-Sorescu-10-09 Citeste si afla ce minciuni te-au determinat sa nu te vaccinezi inca.

+3 (5 voturi)
Modifică Setările