Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Pompierii, alături de copiii de la Centrul de zi pentru persoane cu handicap. Maşini de intervenţie, pline cu daruri

0
23 Dec 2015 12:44:38
Autor: Ionela Stănilă
Militarii de la ISU în misiune umanitară
Militarii de la ISU în misiune umanitară

Copiii de la Centrul de zi pentru persoane cu handicap din Călăraşi i-au primit cu braţele deschise pe militarii care le-au adus daruri. Pompierii au ajuns, marţi, în mijlocul celor mai încercaţi de soartă.


Copiii cu probleme de sănătate au trăit una dintre cele  mai mari bucurii, atunci când militarii le-au mângâiat sufletele cu daruri.

„Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au organizat o acţiune umanitară la Centrul de zi pentru persoane cu handicap din municipiu. Militarii s-au deplasat cu mai multe autospeciale, dar pentru a interveni altfel de această dată: pentru a dărui pungi cu cadouri şi pentru a aduce o rază de speranţă  unor copii”, a anunţat plt. maj. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

Misiunea militarilor a fost una de succes, acum în pragul Crăciunului, încercând să întindă o mână celor care au într-adevăr nevoie de ea, şi mai mult decât atât, au reuşit să aducă zâmbete şi bucurie, să însenineze ziua unor copii deosebiţi.

Vă recomandăm şi:

Colinda, clasificată drept cea mai solemnă manifestare a tradiţiei româneşti. Care sunt semnificaţiile ascunse ale cântecelor străvechi

Sfântul Nicolae, povestea îngerului păzitor al copiilor. De unde vine tradiţia ca darurile să fie puse în ghetuţe şi ce semnificaţie are nuieluşa

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările