Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Pregătirile pentru festivalul naţional “Flori de mai”, în grafic. Loredana şi Horia Brenciu, pe lista invitaţilor de marcă

0
25 Apr 2014 09:44:51
Autor: Ionela Stănilă
Loredana ar putea concerta la Călăraşi Foto: Sever Gheorghe
Loredana ar putea concerta la Călăraşi Foto: Sever Gheorghe

Loredana, cea mai în vogă artistă a momentului, şi Horia Brenciu ar putea încinge atmosfera la Festivalul Naţional de interpretare a muzicii uşoare “Flori de mai”, ajuns la ediţia a XXVI-a, ce se va desfăşura în perioada 23 - 25, la Călăraşi.

Pregătirile pentru concurs au intrat în linie dreaptă, organizatorii anunţând déjà regulamentul concursului. Manifestarea din acest an se doreşte a fi total diferită de anii trecuţi, Centrul Cultural Judeţean Călăraşi intenţionând să aducă pe scena stadionului Navrom aproape toţi concurenţii care ar fi participat la festivalul Mamaia.

18 mai, ultima zi de înscriere

Pentru prezentarea la această competiţie, concurenţii se pot înscrie la secretariatul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, zilnic, între orele 09.00 – 17.00, prin transmiterea fişei de participare completată, prin fax la numărul: 0242/314.925, sau la adresele de e-mail: boranda_alexandrina@yahoo.com, centrulculturaljudeteancl@gmail.com, ccentrulcultural@yahoo.com. Data limită de transmitere a fişei de participare este 18 mai 2014.

Regulamentul concursului


Concurenţii vor avea pregătite două piese pe CD, din care obligatoriu una în limba română. Pentru a evita repetarea excesivă a unor piese din concurs, se recomandă acestora să deţină şi să pregătească una sau două piese de rezervă. Piesele vor fi de factură diferită şi nu vor avea o durată mai mare de 3,30 minute. De asemenea, calitatea negativelor trebuie să corespundă cerinţelor tehnice ale festivalului. Negativele pot conţine backing vocal pe o linie diferită de cea interpretată de concurent.

Concurenţii de la ambele secţiuni se vor prezenta la sediul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi cu cel puţin o jumătate de oră înaintea începerii preselecţiei. Cheltuielile de jurizare, onorariile colaboratorilor şi premiile vor fi suportate de către organizatori. Taxa de participare este în valoare de 50 de lei şi se va achita de către concurenţii la casieria Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, în momentul prezentării la preselecţie. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către concurenti sau de instituţia pe care o reprezintă. Însoţitorii participanţilor îşi vor suporta cheltuielile de cazare, masă şi transport. Cazarea concurenţilor se va face la Hotelul Călăraşi, telefon: 0722/333.471.

Vă recomandăm şi:

VIDEO Ce s-a ales de Festivalul Mamaia, Sanremo de România?

Zoli TÓTH este Bach in ShowBiz!

Festivalul de Muzică Uşoară Românească „Florentin Delmar”, două zile până la debut

Top 100 FP România/ 2013. Categoria Cultură - oameni care mişcă în bine cultura românească, modernistă sau clasică

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările