Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Program extins la ghişee, pentru firme la înmatricularea unei maşini

0
26 Jan 2022 08:20:50
Autor: Ionela Stănilă
Program extins la ghişee pentru înscrierea unei maşini în circulaţie FOTO Adevărul
Program extins la ghişee pentru înscrierea unei maşini în circulaţie FOTO Adevărul

Programul de lucru pentru persoane juridice al Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Călăraşi a fost extins, iar depunerea dosarelor se poate face la ghişeu şi fără o programare online prealabilă.

Instituţia Prefectului – judeţul Călăraşi informează că pentru eficientizarea activităţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Călăraşi, la ghişee, pentru persoanele juridice, începând cu 26 ianuarie. 

Programul va fi în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 12.30 - 14.30, iar activitatea de depunere a dosarelor se efectuează şi fără o programare on-line prealabilă. 
 
Instituţia precizează că se va ţine cont în continuare de respectarea timpilor de efectuare a acestor operaţiuni şi în limita de timp prevăzută programului de lucru cu publicul.
 
Eliberarea documentelor, respectiv a plăcilor cu numere de înmatriculare, a cărtii de identitate a vehiculului şi a dovezii înlocuitoare a certificatului de inmatriculare se realizează în conformitate cu prevederile art. 12 din ordinul M.A.I. nr. 1501/2006  într-un termen de maximum 20 de zile.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
Tăcerea din Parlament: după un an, 25 de aleşi au fost auziţi doar la jurământ
 
Analist rus, despre negocierile de securitate ruso-occidentale: Kremlinul nici nu se aşteaptă ca solicitările sale să fie îndeplinite

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările