Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

"Promenada inimilor", organizată pe 29 septembrie, pe malul Borcei

0
25 Sep 2021 16:17:21
Autor: Ionela Stănilă
Promenada inimilor, organizată pe 29 septembrie la Călăraşi FOTO Facebook/PMC
Promenada inimilor, organizată pe 29 septembrie la Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Clubul Rotary Călăraşi, în parteneriat cu autorităţile locale şi împreună cu Societatea Română de Cardiologie şi Fundaţia Română a Inimii, lansează programul ,,Promenada Inimilor 2021” cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.

Clubul Rotary Călăraşi lansează în 2021 programul „Promenada Inimilor”, proiect de parcurgere a unui traseu accesibil ce îşi propune ca în această perioadă atipică să păstrăm un stil de viaţă cât mai sănătos, reamintind tuturor că activitatea fizică, minimum 30 de minute pe zi, este cel mai bun mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.
 
Traseul din Călăraşi are o lungime de cca 3 km, începând din Parcul Central, zona Restaurant Queen, parcul Dumbrava, Grădina Zoologică (vizitată gratuit de participanţi), Hotel Hestia, cu sosire la Restaurantul Queen.
 
Plecarea în traseu va avea loc în 29 septembrie 2021, începând cu ora 10:00, prin organizarea unei plimbări în aer liber, la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii municipiului Călăraşi/judeţului Călăraşi.  Fiecare participant va primi, la plecare, o insignă, o hartă, o sticlă cu apă, iar la sosire va primi un bilet la tombola ce va fi organizată, la ora 17:00, la Restaurantul Queen.

Dovada parcurgerii traseului va fi prezentarea unei fotografii în dreptul panoului de informare amplasat în Grădina Zoologică, în dreptul ţarcului Struţi Nandu.
 
Programul inţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat deja în peste 10 ţări europene, ,,Promenada Inimilor” a avut un succes răsunător şi printre români. În România, programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta bolilor cardiovasculare. Anul acesta evenimentul se va desfăşura, concomitent, în peste 26 de oraşe.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Rafturi goale, deficit de benzină şi preţuri uriaşe ale energiei.Marea Britanie se îndreaptă spre „o iarnă dificilă”

Lideri cu greutate în PNL, lăsaţi pe dinafară după alegerea noului şef al partidului

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările