Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Psihiatru, atac dur la Vasile Dâncu: N-ai decât să te scarpini în fund. Dar nu da şi la altul!

21
30 Jul 2021 12:00:37
Autor: Ionela Stănilă
Gabriel Diaconu, medic psihiatru FOTO Facebook/G.D.
Gabriel Diaconu, medic psihiatru FOTO Facebook/G.D.

Un cunoscut psihiatru din România lansează un atac dur la adresa lui Vasile Dâncu, despre care spune că îl ştia om serios. După declaraţia sa privind obligativitatea vaccinării ca un preambul al controlului maselor, Gabriel Diaconu îi transmite că a pierdut un bun moment să tacă.

Iată ce mesaj a postat medicul pe pagina sa de socializare după ce Vasile Dâncu, conform stiripesurse.ro, a lansat teoria vaccinului ca instrument de control a societăţilor:
 
Îl ştiam pe Vasile Dâncu om serios. Dar, după ce am citit declaraţia sa privind obligativitatea vaccinării ca un (parafrazez) preambul al controlului maselor, doar două concluzii posibile se pot desprinde:1. A făcut-o din pură demagogie, în care caz e dezamăgitor de la un om de talia lui. 
2. A făcut-o din credinţă, în care caz e şi mai dezamăgitor de la un om de talia lui.
Mi-am adus aminte de un detaliu din copilăria mea: nu te lăsau cu unghiile netăiate la şcoală. Şi când erau epidemii de păduchi, la fel, erai controlat la rădăcina firului de păr. Noima sanitară a vremii era simplă: dacă vrei limbrici sau oxiuri e treaba ta, n-ai decât să te scarpini şi tu, şi neamul tău, în fund. Dar nu da şi la altul. 
 
Dreptul la boală, la marasm şi la mizerie nu e o expresie a libertăţii. E izvor de prostie omenească, împotriva bunului simţ şi minimei igiene. 
 
Păstrând linia declaraţiilor lui Vasile Dâncu nu ar mai trebui să tratăm apa din baltă înainte să o bem, tot ce înseamnă evaluarea calităţii alimentelor ar trebui să dispară pentru că “titlul de obligativitate” e un mod de control al maselor. Să trăieşti adevăratul capitalism, deci, rămâne doar aceluia care îşi ia mâncarea, sănătatea, direct din glie şi răzor.
 
Am publicat nu o singură dată în Sinteza, revista coordonată de Vasile Dâncu. Îi respect opinia, mintea şi experienţa. Deci, din respect, găsesc că a pierdut un bun moment să tacă într-un subiect în care deja suferim la mâna tuturor smintiţilor şi dezinformării.
 
 Vă mai recomandăm şi:
 
A treia doză de vaccin produce şi de 11 ori mai mulţi anticorpi. Pacienţii cer ca personalul medical să fie vaccinat 100%
 
Negocieri post-Congres: echipa Cîţu împarte deja pielea ursului din pădure

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

alexandre lucas
30.07.2021, 12:19:02

Acest Gabriel Diaconu este un fel de Monica Tatoiu in varianta masculina... si presa il citeaza de parca ar fi vreun guru....

-61 (89 voturi)
Ciobanul Adevarului
30.07.2021, 12:26:17

Am spus-o mereu: nu exista nici un motiv decent pentru care un om inteligent, cu bun simt si bine intentionat, sa intre in PSD. Vasile Dancu o demonstreaza cu varf si indesat, pentru ca dincolo de orice motivare ideologica, prin tot ceea ce face, el dovedeste ca singurul sau obiectiv este resuscitarea unui partid plin de hoti, pierde-vara si primitivi. Iar acum isi da si cu stangul in dreptul de toata frumusetea, de zici ca pasiunea vietii sale este datul cu tesla in oua!

+12 (30 voturi)
moftronix5
30.07.2021, 12:43:02

Ciobanul.....Vorbești tâmpenii....Întrebarea este... De ce Dreapta guvernează atât de prost daca e compusa din oameni valorosi? De ce crește economia și nivelul de trai mai bine cu PSD care e compus din prosti?

-11 (23 voturi)
moftronix5
30.07.2021, 12:37:09

Adevărat. Dancu e un nou ca toți boii care pun botul la Democrația formală și la Drepturile prostului de a rămâne prost. De la dreptul puturosului de a rămâne puturos ....Sigur că BigFarma exista și profită de situație pentru a aduna vagoane de bani. Dar Capitalismul ii cere să procedeze așa.....Capitalismul impune legea junglei, că e stare naturala. Așa e in natura, e darwinism. Pagubele și crimele le suportam că așa ne cere Democrația formală, tip Westminster.....Care face înflorirea miliardarilor sub umbrela votului poporului popular. Democrația formală, tip Westminster NU are atributul egalității. Fără care nu se poate vorbi de democrație reală, în sens că...poporul conduce. NU conduce poporul, conduc niste voturi. La adăpostul lor furi și te imbotesti 4 ani fara sa faci ceva util. După aia pot veni alții să facă la fel. Țările din Occident care merg bine, mergeau bine și pe vremea Sclaviei, a dictaturii, Imperiului.

-10 (14 voturi)
Utilizator Adevărul
30.07.2021, 12:38:33

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (21)

Modifică Setările