Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Psihiatru, atac dur la Vlad Voiculescu: Ai pierdut un moment să taci (...) De un singur mort sunt sigur

26
18 Apr 2021 12:46:42
Autor: Ionela Stănilă
Gabriel Diaconu îl atacă dur pe fostul ministru al Sănătăţii FOTO Facebook/G.D.
Gabriel Diaconu îl atacă dur pe fostul ministru al Sănătăţii FOTO Facebook/G.D.

Psihiatrul Gabriel Diaconu îl atacă dur pe fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în legătură cu afirmaţia acestuia privind raportările deceselor de COVID care nu sunt reale. Diaconu îi transmite lui Voiculescu să lase morţii în pace şi spune că această declaraţie este lipsită de scrupule.

Medicul Gabriel Diaconu a postat un mesaj acid  pe pagina sa de socializare referitor la afirmaţiile lui Vlad Voiculescu prinvind raportările deceselor de COVID:
 
Uite mortul, nu e mortul, unde-i mortul, cine-i mortul?
Spectaculoasa dezvăluire a extantului Voiculescu, cum că raportările deceselor de COVID ”nu sunt reale”, vine să cimenteze argumentul de extremism partinic, narcisism malign şi lipsă de scrupule pluseriste când vine vorba de buză umflată. Prin afirmaţie, fostul ministru se descalifică. În timpul mandatului meteoric al lui Vlad Voiculescu, 10.000 de persoane (!) au fost declarate decedate de COVID. Unde sunt ”morţii reali”, înaintea sa sau după ce-a preluat cârma Ministerului Sănătăţii? 
 
Domnia sa a avut instrumentul de-a revizui metodologia de constatare şi raportare a decesului în contextul infecţiei cu noul coronavirus. Cu test PCR pozitiv, negativ, cu internare, fără internare, cu autopsie, fără autopsie, cu protocolul de înmormântare pe care l-a ţinut pe masa ministrului fără să-l semneze aproape o lună, cu toate celelalte boscârţe,  Vlad Voiculescu trebuie să dea seamă pentru viperina afirmaţie. 
 
De un singur mort sunt sigur că a fost de COVID, domnule ministru, mai exact de tatăl meu. L-am văzut febril, l-am văzut hipoxic, l-am văzut în sac. Am discutat cu doctorii lui, am ştiut şi ştiu procesul cauzal al morţii tatei. Drept urmare, dincolo de meseria mea de medic, dar şi apartenenţa mea la marea masă a celor care-au pierdut dragi în pandemie, 
 
Vă denunţ cinismul. 
 
Ultima brumă de onoare pe care-aţi fi putut-o avea, aceea de-a lăsa morţii în pace, aţi aruncat-o în praf, şi-aţi mai şi lăsat a se înţelege că poate unii-or fi murit din alte cauze, dar alţii poate-au fost ne-raportaţi. 
 
În spatele fiecărei zi, când bate cucul pe la ceasul 1, se află oameni şi durere. Să le batjocoreşti trăirea acestor oameni vădeşte o crasă lipsă de caracter, de minimă înţelegere a lumii. Poţi să găseşti minimă scuză unora care cu asta-şi umplu timpul, flegmatul semenilor şi râsul curcilor, dar tu, Tu - pretins politician, demnitar, om cu proprietatea vorbelor - să-ţi justifici impotenţa prin innuendo şi suspiciune, când stai pe-un mandat scurt, şi mortuar, de ministru al sănătăţii,
 
Ai pierdut un nou moment să taci, să respecţi, şi să fii smerit. Cu mici excepţii, cei 10 mii, şi alţi peste 15 mii înainte, au primit sprijin medical din partea colegilor mei care s-au luptat să-i scoată din ghearele morţii. Aceşti oameni n-au fost ucişi de mafia sanitară, sau de fanteziile DOTA ale pluseriştilor. Până la mafie te mănâncă incompetenţa. Ori, în 113 zile de mandat, 
 
Singura mişcare făcută de ministrul Voiculescu a fost amendarea hranei, şi o scremută grilă ”agreată” în comitetul tehnico-ştiinţific de care s-ar râde orice om de ştiinţă de pe lumea asta cu minimă şcoală în spate. 
Dar ei, cei care au murit, n-au fost trataţi de diletanţi. Au fost trataţi de doctori, unii cu multă şcoală în spate. Unii care au fost transformaţi, sub mandatul Voiculescu, din salvatori în criminali, din eroi în halat în complici la corupţie. Atâta v-aţi priceput, domnule ministru, atât v-a dus capul.
Iar eu am să continui să scriu despre asta până ce ultima scânteie de viaţă publică vi se va scurge din obraz, acel obraz pe care nici când ne-am intersectat pentru prima oară, dar nici azi,
Nu l-aţi avut.
 
 
 Vă mai recomandăm şi:
 
Psihiatru, despre demiterea doctoriţei Moldovan: Voi v-aţi bătut joc(...), acum o tăvăliţi în grup
 
Ce semnale dă organismul când se instalează tromboza. La ce trebuie să fiţi atenţi, lista simptomelor

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Maximilian Musat
18.04.2021, 12:53:37

Domnule psihiatru va recomand sa mergeti la psihiatru...prea le stiti pe toate,este periculos,zau!!!

-9 (29 voturi)
Davide Isa
18.04.2021, 12:59:32

Cat de perfid sa fii ca sa te prevalezi de moartea unui parinte, pentru a face propaganda si a urmari niste interese personale meschine. Rusine propagandistului perfid pe nume gabriel diaconu!

-13 (27 voturi)
Davide Isa
18.04.2021, 13:02:05

ps: ar fi foarte interesant de investigat care este relatia dintre aceasta ionela stanila si gabriel diaconu. Cred ca am afla lucruri foarte interesante si mai ales cat de "impartiala" este aceasta trompeta a psihiatrului propagandist.

-7 (21 voturi)
jalabert
18.04.2021, 13:25:26

daca vreti sa sariti de 10 procente trebuie neaparat sa fuzionati cu hauritii, in fond impartiti acelasi tip de electorat

-1 (15 voturi)
Liiceanu Randunel
18.04.2021, 13:11:51

Daca ar trebui sa merg la un specialist, acesta e ultimul la care m-as duce...Se vede de departe ca omul trebuie sa lupte cu demonii lui, inainte de a se ocupa de demonii altora. In aceeasi nota, daca ar fi sa am nevoie de un avocat, este unul Cuculis promovat pe toate posturile de TV si media scrisa, fiind competent in toate domeniile, de la legislatia muncii, a jocurilor de noroc pana la atacurile cerebrale la pisici... Ar fi ultimul la care as apela.

0 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările