Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Psihiatru, despre demiterea doctoriţei Moldovan: Voi v-aţi bătut joc(...), acum o tăvăliţi în grup

16
16 Apr 2021 13:37:31
Autor: Ionela Stănilă
Gabriel Diaconu, reputat psihiatru, îi ia apărarea doctoriţei Andreea Moldovan FOTO Facebook/Gabriel Diaconu
Gabriel Diaconu, reputat psihiatru, îi ia apărarea doctoriţei Andreea Moldovan FOTO Facebook/Gabriel Diaconu

Un reputat psihiatru îi ia apărarea doctoriţiei Andreea Moldovan, recent demisă din funcţia de secretat de stat în Ministerul Sănătăţii. Medicul spune că, de fapt, aceasta este o victimă a doctrinei de partid şi că toţi şi-au bătut joc de ea.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Gabriel Diaconu îşi prezintă opinia, aducând argumente în favoarea doctoriţei:
 
O altfel de apărare a doctoriţei Moldovan, sau cum de fapt mişei sunt tocmai cei care-i plâng acum de milă.
Veţi fi observat poate câtă larmă s-a creat împrejurul incidentului, deunăzi, în care două dudui reputate în piaţă pentru sex şi sparanghel au agresat-o verbal pe recent-demisa secretar de stat. Incidentul e scabros.Moldovan a ieşit pe uşa din faţă numai bine să fie aruncată la câini, varianta feminină.
 
Curajosul ministru demis al sănătăţii, pe de altă parte, a făcut ce-ar fi făcut orice bărbat politic pluserist. A ieşit bărbăteşte pe uşa din dos. Asta după ce, la fel de viril, i-a pasat doctoriţei Moldovan cârca responsabilităţilor pentru luarea deciziilor controversate. Acesta joc de ”popa-prostu” nu e nou pentru PLUSR, doar că de această dată îi surprinde - probabil - în cea mai urâtă lumină de când au răsărit, ca ciuperca, din colbul protestelor pentru Roşia Montană. PLUSR are un lung istoric de discriminat femeile din partid.
 
Sunt o formaţiune extremistă homofobă, xenofobă şi misogină, dominată de masculi spilcuiţi, care mai de care cu ticuri, defecte de vorbire sau biografii amputate, o gaşcă de veşnici adolescenţi puţind a complex de superioritate. Bârnă la nas, şi alta nu. 
 

Haita celor fără mamă, fără tată

 
Dacă strada are scuza mitocăniei, fie ea greu de iertat şi neiertătoare cu mai orice politician, alde liderii PLUSR, cu Barna şi Cioloş în frunte, n-au nicio scuză că au lăsat-o pe tehnocrata Moldovan s-o latre maidanul în timp ce-şi dădeau ifose prin declaraţii şi umpleau facebook-ul de algoritmul milei. 
 
Moldovan este o victimă a doctrinei PLUSR. Rezumatul ei profesional decent a fost transformat într-o flaşnetă în care violatorul strigă ”săriţi, c-o violează”. Asemenea demonstraţii vomitive de falsă compasiune n-am mai văzut din perioada în care Dragnea c-o mână tăia, şi cu cealaltă oferea un buchet de flori. 
 
Ieri, de fapt, s-a iţit la lumină faţa hâdă a haitei celor fără mamă, fără tată, care au confundat omul lor de partid, Pruncul în scutec, galben în faţă maro mai prin dos, cu profesionistul care acceptase ”să vină în echipă” la minister. 
A fost bună Moldovan să-i ţină steaua sus lui Voiculescu atunci când aşteptam măsuri de la minister şi heruvimul absenta, nu? A fost bună să dea ea veştile proaste în timp ce domnişorul consuma cu paiul supica strecurată. 
 
Şi a fost bună ea să-i dea lui Voinea parola, credenţialele încât să acceseze, în 10 minute, de 182 de ori (!!!!!) RENV ziua în amiaza mare, într-o duminică, iar după aceea să clipească agale din gene. 
 
Voi v-aţi bătut joc de Moldovan. Ăsta este adevărul. Şi nu doar că v-aţi bătut joc, dar aţi exploatat boala asta sistemică a propriei organizaţii, şi acum o tăvăliţi, în grup, ca victimă a străzii ca să mai captaţi un pic de compasiune, un pic de atenţie, să mai cerşiţi un pic de muniţie din partea unei bule pierdută în algoritm.
Există o miopie emoţională pe care ţi-o lasă internetul. Există o furie interioară pe care ţi-o agaţă algoritmul. Iar voi o exploataţi.
 

Andreea Moldovan doctorul a avut o bună prestaţie 

 
Sunt puţine lucruri pe care eu să i le pot reproşa colegei mele de breaslă. Oricând putem avea o dezbatere profesională pe marginea soluţiilor alese, găsite, pe marginea propunerilor făcute în spaţiul public - medic la medic, om la om. Andreea Moldovan doctorul a avut o bună prestaţie la Minister. Dar personajul Moldovan, cum a fost împachetat politic de către PLUSR, a sfârşit prin a fi greţos, s-a afundat în ingraţie şi a sfârşit pe eşafod.
 
Uitaţi-vă bine, şi luaţi aminte, inclusiv poziţia celorlalte doamne din siajul PLUSR care o storc în declaraţii. Care e de fapt tabloul? Este PLUSR un partid al egalităţii de şanse, un partid care respectă demnitatea ambelor sexe? Sau - dimpotrivă - ai de-a face cu o şleahtă de sexişti care în spaţiul public lamentează lapidarea lui Moldovan, în timp ce pe la spate se bat pe burtă că şi-a luat proasta trântă cât să-i scape pe ei?
Halal bărbaţi de stat! Şi halal mesaje de susţinere! V-a trebuit să vă scape turma tot o femeie, până la urmă, în timp ce majoritatea vă izmeneaţi.
 
 

 Vă mai recomandăm şi:
 
România, fruntaşă sau codaşă la vaccinare? Toţi au dreptate! Depinde la ce te raportezi
 
Dr. Mihaela Bilic, despre alimentul care grăbeşte slăbirea: „Absoarbe grăsimea ca un burete“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

Toru Okada
16.04.2021, 13:46:16

s-a trezit cu fata la cearsaf. :(

-3 (9 voturi)
leuldinpanjshir99
16.04.2021, 13:52:35

Altul care vrea lock-downs si restrictii dure

-7 (7 voturi)
Robert Oppenheimer
16.04.2021, 13:59:17

Mestere, la toti ne place papusa scumpa, dar in cu totul si cu totul alta postura. Ar putea fi si victima, insa emisiunea continua si Andreea a scos surprize, surprize cu mana presei in care zburda niste dividente complet dubioase, basca ca si ideea ei de vaccinare sau testare in farmacii, tot spre ea ar pica cu interesul. Printre altii. Asa ca nu o mai plange de grija ganbang-ului, ca ii place. Noi nu ducem, cat vrea ea...

-6 (12 voturi)
Adrian Panaitescu
16.04.2021, 13:59:50

Spui PNL spui PSD. Astia de la PNL de fapt trec la alt nivel: asasini. Nemernicii nu sunt constienti in prostia lor manata de hotie si de soparleli politice ca manevrarea datelor despre pandemie duce chiar la agravarea acesteia. Sunt convins ca nu s-a nimerit chiar inainte de alegeri sa "scada cifrele", sunt convins ca acum dupa ce a plecat VV de la minister nu au scazut cifrele ci "au scazut cifrele". Este ca si cum ai avea un babuin la comenzile unei nave spatiale. Un politician manevrand datele din burta ca sa "fie bine". Ei, presa mituita de ei care mananca cXXXX in favoarea lor, sunt cei care ne fac sa fim ultimii in UE, sa fim unde suntem acum. SI in fruntea tuturor acestor lichele ce traiesc din viitorul nostru se afla Iohannis.

+4 (4 voturi)
bovis
16.04.2021, 14:23:09

Reputat psihiatru pupankurist cu ce s-a remarcat Doamna doctoriţa Andreea Moldovan? A dat o lege de pe o zi pe alta prin care farmacistii sa fie obligati de patroni sa faca teste antigen covid dupa niste cursuri facute pe net. A mai fost un mare dobiBOC care tot asa a dat o lege ca farmaciile sa colecteze deseurile farmaceutice ale populimii in loc sa puna el la punct sistemul de colectare al deseurilor desi avea fonduri gratis UE la dispozitie. PE SCURT sa faca altii treaba sistemului sanitar si de ce nu si pe gratis exprimarea ei era PRETURI MODICE.

-7 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările