Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Restricţii de trafic pe A2 din cauza lucrărilor. Pe ce sector de drum este deviată circulaţia

0
18 Oct 2019 08:33:47
Autor: Ionela Stănilă
Lucrări pe drumul spre litoral FOTO Facebook/CNAIR
Lucrări pe drumul spre litoral FOTO Facebook/CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

 În ceea ce priveşte fluenţa traficului,  se circulă în condiţii de ceaţă densă pe arterele rutiere din foarte multe judeţe ale ţării (Harghita, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Bacău, Iaşi, Neamţ şi altele). Din acest motiv, pentru a preveni evenimentele nedorite, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu efectueze manevre periculoase în trafic şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele dinainte.
 
Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt impuse restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui. Pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 120 - 111, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de mentenanţă a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Bucureşti pe celălalt sens, iar traficul se desfăşoară pe o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până la data de 15 noiembrie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii