Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Se completează deficitul de personal. 13 medici au venit la spitalul din Bărăgan

0
28 Mar 2021 15:25:17
Autor: Ionela Stănilă
Un medic specialist în Chirurgie Plastică a ales să profeseze la Călăraşi FOTO Facebook/Bogdan Mihai
Un medic specialist în Chirurgie Plastică a ales să profeseze la Călăraşi FOTO Facebook/Bogdan Mihai

Un număr de 13 medici au ales să vină să profeseze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, în ultimele 6 luni, completînd astfel o parte din deficitul de specialişti de pe malul Borcei.

"În 6 luni de zile am reuşit să completăm echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi cu 13 medici. Pentru mine este un număr foarte norocos. Un număr care îmi dă speranţe că lucrurile se pot schimba. Îi urăm o integrare uşoară domnului doctor Stoian Alexandru, medic specialist chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă. În continuare ne preocupăm să acoperim şi celelalte specialităţi deficitare", a transmis Bogdan Mihai, managerul unităţii medicale pe pagina sa de socializare.
 
În luna noiembrie a anului trecut, managerul spitalului căuta în disperare specialişti şi, în aces sens, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare:
 
 Numele meu este Bogdan Mihai şi sunt managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr Pompei Samarian" Călăraşi. Şi asta fac acum. Caut parteneri într-o echipă, medici din specialităţile: Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infecţioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină de Urgenţă sunt aşteptaţi să se alăture echipei noastre. Şi pentru că ne gândim la echipă, ne preocupăm să anticipăm nevoile celor care ar veni să ni se alăture, punându-le la dispoziţie locuinţe, pentru confortul personal, şi o aparatură performantă, pentru confortul profesional. În caz că nu o avem, o cumpărăm.
 
Locaţia deja este oferită de natură, pentru că spitalul este situat la jumătatea drumului dintre Bucureşti şi Constanţa, la aproximativ o oră de fiecare. Şi le mai pun la dispoziţie un lucru. O uşă permanent deschisă pentru inovare şi rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară. Numărul meu de telefon este 0726/239.900”, a sris pe o reţea de socializare managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, Bogdan Mihai.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Poveşti înfiorătoare din Fortul 13. Condiţii inumane şi meniu groaznic pentru deţinuţi: maţe şi dinţi de viţel
 
Oraşul-fantomă care se dărâmă sub ochii autorităţilor. „Te plimbi seara prin centrul vechi, este sinistru“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările