Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Show-ul "Românii au talent" vine pe malul Borcei pe 12 iunie. Doritorii, aşteptaţi la sala Barbu Ştirbei

0
9 Jun 2016 13:12:45
Autor: Ionela Stănilă

Cel mai popular show de televiziune ajunge pe malul Borcei. Producătorii emisiunii „Românii au talent” vin pe 12 iunie la Călăraşi la selecţia oamenilor deosebiţi. Dacă ştii să cânţi, ai trupă de dans, jonglezi, eşti comediant, meşteşugar, circar, dresor de animale sau inventator esţi aşteptat duminică, la sala Barbu Ştirbei, la ora 14.00.La întâlnirea cu călărăşenii talentaţi nu vor fi prezente vedetele emisiunii, se vor întâlni doar cu echipa de producţie. Pentru mai multe detalii, doritorii pot suna la nr. de telefon: 0744. 643.635.

În 2014, un lăutar din comuna Spanţov, judeţul Călăraşi, a făcut spectacol la cea de-a patra ediţie a emisiunii“Românii au talent”, reuşind să se califice direct în semifinale, după ce a cântat la linguri. Nicu Pistol şi colegul său Sandu Nicolae nu numai că au uimit juriul, însă au încântat şi audienţa, reuşind să smulgă ropote de aplauze.

Cei doi lăutari inventivi, Voicu şi Sandu Nicolae, zis Nicu Pistol, au cântat la acelaşi „instrument“, lingura, dar şi la vioară. Nicu Pistol este originar din comuna călărăşeană Spanţov şi spune că a început să cânte de când se ştie. “Maestrul lingurilor”, aşa cum este cunoscut în zona Bărăganului, este considerat un patrimoniu naţional de către consătenii săi.
 

Vă recomandăm şi:

Laura Bretan, câştigătoarea Românii au talent şi semifinalistă „America's Got Talent“: „Nu mi-a venit să cred că Simon Cowell spune aşa ceva despre mine“

VIDEO Un lăutar din Spanţov a făcut show la "Românii au talent". Nicu Pistol, maestrul lingurilor

INTERVIU Smiley: „Nu cred că există o singură mare dragoste în viaţă, pe care trebuie s-o cauţi, că aia e şi gata“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările