Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Soluţie inteligentă la Primărie pentru plata taxelor şi impozitelor locale

0
9 Sep 2021 13:02:34
Autor: Ionela Stănilă
Soluţie inteligentă pentru plata taxelor şi impozitelor locale la Primăria Călăraşi FOTO Facebook/PMC
Soluţie inteligentă pentru plata taxelor şi impozitelor locale la Primăria Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că a ales o soluţie inteligentă de digitalizare a serviciilor instituţiei şi a implementat Avansis Mobile şi Avansis Online, aplicaţii integrate de gestionare a relaţiei dintre primărie şi contribuabil.

Prin aplicaţiile Avansis Mobile şi Avansis Online, cetăţenii din Călăraşi îşi pot plăţi online taxele si impozitele, pot solicita şi consulta documente sau pot face programări la administraţia locală şi la subordonate. De acum înainte, Primăria Municipiului Călăraşi va putea trimite cetăţenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon.
 
Aplicaţia Avansis Mobile poate fi utilizată de către toţi cetăţenii, de pe orice telefon cu  sistem de operare Android sau iOS şi oferă siguranţă deplină utilizatorilor în privinţa confidenţialităţii datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetăţean pentru a folosi aplicaţia este instalarea acesteia pe telefon print scanarea codului QR, sau prin accesarea link-urilor de mai jos: https://play.google.com/store/apps/details... , https://apps.apple.com/ro/app/avansis-mobile/id1512913726...
 
Aplicaţia Avansis Online poate fi utilizată de către toţi cetăţenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows /Mac şi oferă siguranţă deplină utilizatorilor în privinţa confidenţialităţii datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetăţean pentru a folosi aplicaţia este accesarea paginii web: http://online.primariacalarasi.ro/AvansisOnline/#/iro/login
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Avertisment al vicepreşedintelui Societăţii Române de Epidemiologie: Delta va infecta rapid tot ce mişcă. „Vom merge din val în val”
 
De ce mor inexplicabil tinerii de COVID-19. Medic: Dacă ai acest tip de anomalie imună, te „sinucizi“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările