Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Spectacol caritabil, organizat pe 26 mai de Asociaţia Pacienţilor Oncologici

0
25 May 2019 17:16:41
Autor: Ionela Stănilă
Terapie în trei, spectacol caritabil la Călăraşi, pe 26 mai
Terapie în trei, spectacol caritabil la Călăraşi, pe 26 mai

Duminică, 26 mai, Asociaţia Pacienţilor Oncologici Călăraşi organizează evenimentul caritabil “Terapie in trei”.Spectacolul are loc în sala “Barbu Ştirbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, începând cu ora 19.00.

 
“Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei şi de o reţetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soţ nehotărât şi un psiholog nonconformist. Soţul se curăţă de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ţine bine la păstrare sub papuc. Soţia se ia cu binişorul, se frământă bine, se dospeşte, se frăgezeşte până capătă o consistenţă docilă.
 
Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răceşte şi se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ţine minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiţi….. serviţi!”
 
Distribuţie: Luminiţa Bucur, Maria Radu, Oleg Apostol
 
Tichetele de acces sunt disponibile şi pot fi achiziţionate la numărul de telefon 0723085439 (Lazăr Nicoleta) şi 0728161500 (Niţu Ştefan). Banii strânşi vor ajuta la achizitionarea aparatului Scrambler Therapy. Terapia Scrambler este un tratament extrem de eficient, cu efecte de lungă durată. Studiile clinice au arătat că tehnologia reduce cu succes durerea la peste 80 % din pacienţii trataţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii