Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Trafic deviat pe A2, pe tronsonul Cernica-Brăneşti. Când va fi ridicată restricţia

0
17 Sep 2020 08:51:25
Autor: Ionela Stănilă
Restricţii de trafic pe A2 FOTO Facebook/CNAIR
Restricţii de trafic pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Traficul rutier este deviat joi, 17 septembrie, pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 17 şi 27 din cauza lucrărilor la carosabil. Restricţia va fi menţinută până pe 30 noiembrie.

Conform Centrului Infotrafic, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 17 (localitatea Cernica, judeţul Ilfov) şi 27 (localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov), traficul a fost deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura devierii se menţine până la data de 30 noiembrie 2020 şi se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De luni, 14 septembrie, CNAIR a reluat lucrările la sectorul de beton al drumului care leagă Bucureştiul de Constanţa. Conform CNAIR, lucrările constau în frezarea dalelor de beton pe o grosime de 8 cm, efectuarea reparaţiilor şi colmatarea fisurilor active, precum şi repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât şi pe calea 2.

 Lucrările de reparaţii pe acest sector de autostradă au început în luna septembrie 2019 şi au ca termen contractual de finalizare 24 de luni şi se execută pe două loturi, astfel:
 
Lotul 1 km (12+000 - km 24+000) Calea 1 şi 2, are o lungime de 12 km, şi este executat de S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41.7 mil lei, fără TVA;
 
Lotul 2 km (24+000 - km 36+000) Calea 1 şi 2, tot în lungime de 12 km, este executat de S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44.9 mil lei, fără TVA.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare. 

VIDEO „Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările