Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Transportul agabaritic de 350 de tone lasă fără curent mai multe localităţi

1
22 Sep 2021 12:02:12
Autor: Ionela Stănilă
Transportul agabaritic lasă fără energie electrică mai multe localităţi FOTO Facebook/Primăria Municipiului Olteniţa
Transportul agabaritic lasă fără energie electrică mai multe localităţi FOTO Facebook/Primăria Municipiului Olteniţa

E-Distribuţie Dobrogea a anunţat faptul că energia electrică se va întrerupe în localităţile Frumuşani, Budeşti, Şoldanu, ­Negoieşti, Curcani şi Olteniţa, joi, 23 septembrie, între orele 01.00-09.00, din cauza unui transport agabaritic.

Conform Primăriei Municipiului Olteniţa, întreruperile vor fi pe fiecare localitate de minimum 1 oră. Transportul agabaritic se desfăşoară pe traseul: IMGB – DNCB – DN 4 – Frumuşani – Port Olteniţa, judeţul Călăraşi.
 
Transportul este format dintr-un camion cu lăţimea de 6,5 metri, înălţimea de 8,5 metri şi masa de 350,4 tone, urmând să fie însoţit pe traseul precizat de un echipaj al poliţiei rutiere.
 
În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri. Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 
Vă mai recomandăm şi:

 
DOSARELE ISTORIEI Cum a fost ras de pe faţa pământului un cartier de romi în doar o săptămână
 
Comision din şpagă, o inovaţie în materie de corupţie. Cât ajunge mita pentru angajare la o companie naţională

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Conductoru'
22.09.2021, 12:05:54

Ne ziceti si noua ce se transporta, si pentru cine? IMGB mai lucreaza?

Modifică Setările