Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Tururi gratuite la muzeu şi atelier de desen, organizate pentru Ziua Copilului

0
23 May 2022 16:46:39
Autor: Ionela Stănilă
Atelier de desen şi vizitarea expoziţiilor, organizate la muzeu pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului FOTO MDJ Călăraşi
Atelier de desen şi vizitarea expoziţiilor, organizate la muzeu pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului FOTO MDJ Călăraşi

Muzeul Dunării de Jos oferă tururi gratuite pentru copii, în perioada 30-31 mai, sărbătorind astfel, în avans, 1 Iunie. De asemenea, prichindeii sunt invitaţi la Atelierul de desen.

De ziua lor, 1 Iunie, copiii se pot bucura de vizitarea gratuită a expoziţiilor organizate la toate cele trei secţii ale muzeului unde vor descoperi lucruri minunate.
 
"Secţia de Etnografie şi Artă Populară a Muzeului Dunării de Jos, locul ce seamănă atât de bine cu casa şi ograda bunicilor ori a străbunicilor, oferă spaţiul adecvat unor întâlniri cu copiii, spre a înţelege faptul că joaca vine de multe ori din lucruri simple, de genul: un fus, o ciutură, un ştergar frumos decorat ori vreo unealtă folosită în tâmplărie.
 
În cadrul Atelierului de desen, organizat în cadrul secţiei amintite, copiii vor fi încurajaţi să aştearnă pe hârtie, desene cât mai viu colorate în care să evidenţieze aspecte din expoziţia de bază intitulată ”Meşteşuguri tradiţionale la apus”, a precizat Virginia Oană, şef Birou Etnografie şi Artă populară.
 
Participarea la Atelierul de desen se poate realiza, în baza unei programări la numărul de telefon 0746051267. Preţul unui bilet pentru participarea la atelier este 2 lei.
 
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
Sociolog rus, despre războiul din Ucraina: „Putin va merge până la capăt, chiar dacă va distruge planeta”. Condiţiile păcii
 
Tot mai mulţi ruşi refuză să lupte în Ucraina. Interacţiunea cu un ucrainean care l-a convins pe un ofiţer să-şi dea demisia: „Am fost în stare de şoc”

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările