Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Un spaţiu al E-Distribuţie Dobrogea, transformat în centru de vaccinare

0
20 Jan 2021 16:16:37
Autor: Ionela Stănilă
Un spaţiu Enel a fost transformat în centru de vaccinare FOTO Enel
Un spaţiu Enel a fost transformat în centru de vaccinare FOTO Enel

Un spaţiu al Centrului E-Distribuţie Dobrogea din Călăraşi a fost transformat în centru de vaccinare, iar compania pune la dispoziţia autorităţilor şi alte spaţii pentru a putea funcţiona ca puncte de imunizare.

Grupul italian Enel a anunţat miercuri că un spaţiu al Centrului E-Distribuţie Dobrogea din Călăraşi a fost transformat în centru de vaccinare şi pune la dispoziţia autorităţilor şi alte spaţii ale companiei pentru a putea funcţiona ca centre de vaccinare. Companiile E-Distribuţie, parte a Grupului Enel, se alătură astfel campaniei naţionale de imunizare şi pun la dispoziţia autorităţilor locale şi sanitare din Călăraşi primul spaţiu privat din judeţ devenit centru de vaccinare şi primul spaţiu al grupului.
 
  ”Companiile E-Distribuţie, parte a Grupului Enel, continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 şi se alătură campaniei naţionale de imunizare prin punerea la dispoziţia autorităţilor locale şi sanitare a unor spaţii care vor fi folosite drept centre de vaccinare. Centrul E-Distribuţie Dobrogea din Călăraşi este primul spaţiu privat din judeţ transformat în centru de vaccinare, dotat cu toată infrastructura necesară imunizării populaţiei. Acesta a fost complet reamenajat tocmai pentru a răspunde exigenţelor sanitare impuse de regulile în vigoare”, arată compania.
 
Sediul E-Distribuţie Dobrogea pus la dispoziţia autorităţilor locale şi sanitare este dotat cu frigidere, mobilier şi centrală termică noi şi acces la internet. Instalaţiile sanitare şi corpurile de iluminat sunt complet schimbate, la fel şi uşile de acces, pentru a putea crea circuite separate de intrare şi ieşire.
 
 “Companiile E-Distribuţie au fost parteneri în lupta cu Sars-CoV-2 încă de la declanşarea pandemiei, prin lucrări pro bono de racordare la reţeaua de energie electrică a unora dintre spitalele Covid-19 din ţară. Rămânem în lupta cu acest virus şi le punem la dispoziţie autorităţilor locale şi sanitare spaţii ale companiilor E-Distribuţie din ţară şi din Capitală, utilate conform solicitărilor acestora pentru a putea funcţiona ca centre de vaccinare. Susţinem până la capăt campania de imunizare a populaţiei pentru siguranţa şi sănătatea consumatorilor noştri, precum şi pentru reluarea activităţii sociale şi economice la parametri optimi, prin acest proiect de sustenabilitate”, a declarat Gino Celentano, director general al E-Distribuţie Muntenia, Banat şi Dobrogea.
 
Activitatea medicală va fi asigurată de doi medici, patru asistente şi registratori, care vor lucra în două ture. Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina în fiecare zi. Toţi pacienţii vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare şi supraveghere post-vaccinare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Cel mai mare furnizor de energie electrică anunţă reduceri de preţ pentru consumatorii care nu au optat pentru piaţa liberă
 
Vlad Voiculescu începe epurările la Ministerul Sănătăţii. Cine sunt primele persoane vizate

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările