Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Un sportiv din Olteniţa, medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Atletism U16

0
11 Aug 2020 14:01:56
Autor: Ionela Stănilă
Festivitatea de premiere FOTO CSS Călăraşi
Festivitatea de premiere FOTO CSS Călăraşi

Un elev din Olteniţa, campion la atletism a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute medalie de aur şi titlul de campion naţional U16, la Campionatul Naţional de Juniori 3(U16), desfăşurat pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Capitală.

Conform Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi, deşi nu s-au putut desfăşura toate probele din program, ci doar cele până în distanţa de 400 m, Clubul a fost prezent cu 4 sportivi la startul acestei competiţii. 
 
Sportivul  Sorin Cristian Pricopi, fost campion naţional în proba de 800 m în urmă cu doi ani, la o categorie mai mică, a confirmat poziţia de lider naţional al probei de 400 m obţinut în urmă cu 2 săptămâni la Cupa României open juniori. Cu un timp de 51,86 sec, el şi-a îmbunătăţit consitent performanţa în această competiţie, coborând cu 1 secundă sub recordul său personal anterior.
 
Medalie de aur şi titlul de campion naţional U16 în 2020 pentru Sorin, cu un avans considerabil faţă de adversarii săi. Sorin este pregătit de către prof. Mihai Secătureanu, în cadrul unei grupe de atletism înfiinţată de Clubul Spotiv Şcolar Călăraşi la Olteniţa, în toamna anului trecut. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Terenul de fotbal din incinta Complexului Sportiv Dunărea, dotat cu sistem de degivrare
 
Trei sportivi de pe malul Borcei la Campionatul Mondial de Canotaj de la Linz

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările