Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Vaccinarea anti-COVID cu a doua doză are loc pe 12 iunie în comuna Unirea

0
10 Jun 2021 17:04:26
Autor: Ionela Stănilă
Vaccinare în comuna Unirea FOTO Facebook/Cezar Rădulescu
Vaccinare în comuna Unirea FOTO Facebook/Cezar Rădulescu

Autorităţile locale din comuna Unirea au anunţat că sâmbătă, 12 iunie, începând cu ora 08.00, în incinta Căminului Cultural  va avea loc vaccinarea cu a două doză(rapelul) pentru persoanele imunizate pe data de 15 mai.

Persoanele care sunt interesate să se vaccineze împotriva Covid-19, dar nu au fost vaccinate prima oară, se vor putea vaccina acum cu serul Pfizer.
 
Ieri, Crucea Roşie a prezentat rezultatele vaccinării din mediul rural, în judeţul Călăraşi, privind imunizarea împotriva COVID-19. Un număr de 1.700 de persoane au fost imunizate, prin intermediul Caravanei de Vaccinare organizată de Crucea Roşie Română şi BCR Asigurări de Viaţă VIGCaravana a pornit cu obiectivul de a creşte gradul de informare cu privire la vaccinul împotriva COVID-19, oferind totodată acces facil la vaccin celor care doresc să se vaccineze, dar din diverse motive nu au reuşit să o facă până acum.
 
Rezultatele sunt peste aşteptări: 1,700 persoane au fost vaccinate în cele aproape 3 săptămâni de la lansare, 15 comune cu satele aferente au fost vizitate de caravană şi peste 5,000 de persoane au stat de vorbă cu voluntarii Crucii Roşii Române. Cei vaccinaţi sunt în procent de peste 70% din categoria de vârstă peste 65 de ani.
Vă mai recomandăm şi:
 
Mesajele sfâşietoare ale copiilor izolaţi de pandemie: „Am devenit şi mai nedorită decât eram“/ „Niciun copil să nu mai treacă prin ce am trecut eu!”
 
Cine sunt bugetarii care fentează interzicerea cumulului pensie-salariu. Lefuri de zeci de mii de lei vor putea fi încasate în continuare

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările