Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Vasile Iliuţă, suspendat de două ori din funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi, s-a întors la birou

0
24 Sep 2020 16:03:48
Autor: Ionela Stănilă
Vasile Iliuţă s-a întors la Consiliul Judeţean Călăraşi FOTO Adevărul
Vasile Iliuţă s-a întors la Consiliul Judeţean Călăraşi FOTO Adevărul

Situaţie incertă la Consiliul Judeţean Călăraşi. Fostul preşedinte, Vasile Iliuţă, s-a întors la locul de muncă şi şi-a reluat atribuţiile după ce a obţinut în instanţă anularea ordinului prefectului de Călăraşi care l-a demis pe 31 iulie. Iliuţă şi-a pierdut mandatul de consilier judeţean şi, implicti, funcţia de conducere, odată cu mutarea în barca PSD.

Ieri, prefectul judeţului Călăraşi, Marian Stoica, a emis un nou ordin prin care a constatat, din nou, că Vasile Iliuţă şi-a pierdut mandatul de consilier judeţean. Întors la serviciu, Iliuţă a convocat în şedinţă extraordinară de îndată Consiliul Judeţean în urma căreia au fost adoptate mai multe proiecte de hotărâre, printre care şi privind rectificarea bugetului judeţului, asigurându-se astfel fondurile necesare pentru plata salariilor angajaţilor de la DGASPC, dar şi proiectul privind transportul elevilor. Despre reîntoarcerea sa, Vasile Iliuţă a anunţat pe pagina sa de socializare, postând şi hotărârea Tribunalului Călăraşi: O decizie care reprezintă dreptate şi normalitate. Mă întorc la Consiliul Judeţean Călăraşi!

„În baza hotărârii judecătoreşti de suspendare a Ordinului Prefectului nr. 240 din 30.08, astăzi sunt preşedinte al CJ Călăraşi de drept. Facem reparaţiile pe care cel care m-a înlocuit fără a avea dreptul a făcut foarte multe greşeli. Greşeli care a dus la neplata salariilor. Punem în normalitate Consiliul Judeţean! Îl destitui pe Secretarul Judeţului (nr. Emil Muşat) care este complice cu tot ce s-a întâmplat în CJ, cu demiterea unor oameni care faceau parte din echipa Iliuţă. Au făcut multe geşeli pe care eu le-am îndreptat şi le voi îndrepta pentru bunul mers al acestei instituţii la Călăraşi„, a declarat Vasile Iliuţă la postul de televiziune, Antena 3 Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Reacţia stupefiantă a medicului care a avut în grijă pacienta moartă după un avort: a vrut să dea familiei banii înapoi VIDEO
 

Oraşul din România în care primeşti bilet gratuit de transport în comun dacă faci 20 de genoflexiuni

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările