1.600 de euro chirie pentru un apartament de 3 camere cu ocazia Untold. La cort e mai ieftin, 60 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru un apartament „frumos amenajat” de 3 camere se cere o chirie de 1.600 de euro pe 5-6 zile.
Pentru un apartament „frumos amenajat” de 3 camere se cere o chirie de 1.600 de euro pe 5-6 zile.

Clujenii valorifică la maximum festivalurile care au loc în această vară în oraşul de pe Someş. Pentru cei fără pretenţii, sunt puse la dispoziţie locuri în cort cu 60 de lei, iar cei care vor condiţii decente trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

1.600 de euro pentru 5-6 nopţi în perioada Untold, atât cere un proprietar de apartament de 3 camere (72 mp) din cartierul clujean Grigorescu. Pe lngă faptul că este „frumos amenajat”, un atu important este că se află la doar 10 minute de mers până la festival, practic, din apartament se aud concertele. 

„Inchiriez doar pentru UNTOLD 5-6 nopti, apartament de 3 camere cu 6-10 locuri de dormit. 

Apartamentul este ingrijit, frumos amenajat si se afla la o distanta de aprox. 10 minute de mers pe jos de locatia festivalului.

Pret 1600 EUR, negociabil”, se arată în anunţ.

Aceasta este una dintre cele mai scumpe oferte. Preţurile sunt pentru toate buzunare. Astfel, un proprietar de casă oferă cazare în curte cu 60 de lei pe zi. 

„Cazare untold la Cort in curte, cartier Iris, se poate oferi si cort gata instalat de 2 persoane + parcare , pret 60 ron pe zi” - se arată în anunţ.

Pentru o casă cu 2 camere, un alt proprietar cere 2.400 de lei. 

„Se dă în chirie pe perioada Untold 2 camere semidecomandate într-o casă la 25 de minute de mers pe jos de festival pentru 4 persoane” - se arată în anunţ.

Având în vedere că la hoteluri şi pensiuni, toate camerele sunt ocupate, cei interesaţi pot apela la „piaţa neagră”. Ofertele sunt aproape pentru toate buzunarele. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite