6.500 de bilete vândute la TIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii TIFF 2010 arată că până astăzi s-a vândut un număr record de bilete le proiecţiile de film din cadrul festivalului.

După doar o zi de TIFF, organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania, au făcut calcule, iar cifrele sunt spectaculoase. Până în prezent, 6.500 de tichete de acces la proiecţiile de filme, au fost vândute. Numărul reprezintă un record absolut în istoria celor nouă ediţii ale festivalului

În altă ordine de idei, pentru duminică, programul TIFF cuprinde, ca la Muzeul de Artă din Cluj, începând cu ora 17.00, să fie reluată seria de întâlniri cu personalităţi din lumea filmului. „TIFF Lounge-ul“ va fi moderat de jurnalistul Mihnea Măruţă, iar în deschiderea din acest an, invitat va fi Mihai Chirilov, directorul artistic TIFF.

De la aceeaşi oră, la Cinema Republica va proiectată pelicula „La Danse / Dansul“, de Frederick Wiseman. De la 21.30, la Echinox, în aer liber, va putea fi vizionat filmul „The Red Shoes / Pantofii Roşii“.

La Castelul Banffy din Bonţida, începând cu ora 21.30, spectatorii vor putea asculta coloana sonoră compusă de chitaristul Gary Lucas pentru filmul Dracula, în regia lui George Melford (1931).

În total, pe parcursul TIFF, vor rula în jur de 240 de filme. Festivalul se desfăşoară în perioada 28 mai – 6 iunie, la Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite