Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

În preajma Crăciunului, o tânără din Cluj şi-a dat mama afară din casă la scurt timp după ce a împlinit 18 ani

2
21 Dec 2018 19:42:46
Autor: Florina Pop
Instanţă de judecată  FOTO: pexels.com
Instanţă de judecată  FOTO: pexels.com

O tânără din judeţul Cluj şi-a dat mama afară din casă prin sentinţă judecătorească, iar asta la scurt timp după ce ea a împlinit 18 ani.

O tânără din Dej şi-a dat mama în judecată şi instanţa a dispus, miercuri, 19 decembrie, evacuarea mamei, scrie clujust.ro.

Tânără a împlinit recent 18 ani. Mama ei e nevoită să evacueze locuinţa în preajma sărbătorilor şi, notează sursa citată, mai are o şansă făcând apel la Tribunalul Cluj.

Instanţa din Dej care a dat sentinţa au mai dispus câteva obligaţii precum: mama trebuie să păstreze distanţa minimă de 100 de metri faţă de fiică, timp de şase luni, cum prevede ordinul de protecţie; interzice mamei să ia legătura cu fiica atât prin telefon, cât şi prin corespondenţă. 

Tot mamei i se interzice „deplasarea pe traseul obişnuit al reclamantei de la locuinţa de domiciliu la şcoală, respectiv străzile _____, în zilele lucrătoare, zilnic în intervalul orar 7,30-8 am si 13-15“.

Publicaţia citată a discutat cu mama tinerei care a spus că fata ar fi „agresivă“ şi „influenţată negativ de un iubit“. De partea cealaltă, adolescenta a declarat în instanţă că i-ar fi teamă să stea cu mama ei în locuinţă şi că ar fi ajuns să aibă atacuri de panică.

Mai puteţi citi:

O tânără din Cluj a fost obligată să dea BAC-ul printr-o decizie a judecătorului Danileţ. Eleva s-a prezentat la examen, dar a luat note extrem de slabe

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
21.12.2018, 20:01:06

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Foangă
21.12.2018, 21:13:32

Da, da, ca la cluj. Astia isi bat parintii si ii dau afara din casa. Gena de stepa..

-4 (4 voturi)
Modifică Setările