Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Îşi ţineau maşinile pe trotuar ca să-şi amenajeze o cramă pe sub mai multe garaje. Descoperire incredibilă la Cluj

12
14 Dec 2019 17:13:20
Autor: Remus Florescu
Primăria a demarat operaţiunea de demolare a garajelor.
Primăria a demarat operaţiunea de demolare a garajelor.

Primăria Cluj-Napoca a demarat o amplă acţiune de demolare a garajelor inestetice din tablă în cartierul clujean Gheorgeni. Foarte mulţi proprietari îşi ţineau maşinile pe trotuar, iar garajele erau folosit în tot felul de alte scopuri.

Supărare mare la clujenii care au rămas fără garajele inestetice din tablă în cartierul Gheorgheni. În unele cazuri, supărarea nu a fost cauzată de faptul că nu unde să-şi parcheze maşinile, ci din motive cu totul străine de autoturism. 
„Am avut şi surprize în care am găsit cramă în dedesubtul garajelor care comunica cu celelalte garaje. Am găsit cramă, am găsit afumători făcute în garaj. Cramă care comunica cu vecinii dintr-o parte şi alta. În cartierul Gheorghieni am găsit acest lucru”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, în emisiunea Servus, Cluj! de pe Citynews.ro.
„Nu am mai găsit vinul acolo dar în cazul respectiv am umplut respectiva cramă, am făcut lucrările de tasare şi am acoperit ce a fost acolo… Românii au fost foarte inventivi în aceşti 25 de ani cât au folosit garajele”, a mai spus edilul.  
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Tomescu Tom
14.12.2019, 18:30:16

Terenuri atribuite " legal " ... :))) cu incalcarea drepturilor celorlalti cetateni ... Terenuri furate la propriu din domeniul public .... . Cineva ...o fi semnat hartiile alea ...si ar trebui tras la raspundere ... chiar si dupa atata timp .. . Toate orasele Romaniei sunt pline de paraziti ce si-au tras " garaje " .. de felul asta .. Si cate șpăgi au dat la timpul ăla ... până la timpul ăsta .. :)))

+7 (7 voturi)
Moftangiul Român
14.12.2019, 18:33:24

Mai, da' ce idei faine au clujenii, frate! Auzi la ei: crama ... Este evident si de ce n-au amenajat o crasma clandestina: era mai greu la iesire!

+5 (5 voturi)
Vlas Alexandru
14.12.2019, 18:53:54

"De la Nistru pân' la Tisa Tot românul plânsu-mi-s-a," Mihai Eminescu

Gabriel Gabriel
14.12.2019, 18:54:35

Eu ma asteptam sa gaseasca sali de lectura .

+5 (5 voturi)
Archetypus
14.12.2019, 22:58:12

Sa speram ca se civilizeaza si Clujul..incetul cu incetul...

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările