Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Alexandru Irimie a fost ales rectorul UMF

0
21 Dec 2011 12:11:06
Autor: adevarul
Alexandru Irimie
Alexandru Irimie

Alexandru Irimie, fostul prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu"şi directorul Institutului Oncologic „Ion Chiricuţă" a obţinut 414 voturi „pentru" rector al universităţii.

Irimie a fost ales rector în urma celui de-al doilea tur de scrutin desfăşurat pe parcursul zilei de 20 decembrie. Conf. dr. Alexandru Irimie a candidat împotriva fostului rector, prof.dr. Constantin Ciuce. După centralizarea rezultatelor, Alexandru Irimie a obținut 414 voturi, iar Ciuce 270 de voturi. Din totalul de 856 de cadre didactice, de cercetare și studenți cu drept de vot, s-au prezentat la urne 692 de persoane. În urma exprimării votului, s-au anulat 8 buletine, rămânând 684 de buletine valide. „Este declarat Rector ales al Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, conf. dr. Alexandru Irimie cu 60,52% din voturile valabil exprimate", se arată în comunicatul remis de UMF.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE ALEXANDRU IRIMIE.

Doctorul Alexandru Irime a fost ales pe primul loc în campania „Medicii cu care Clujul se mândreşte", iniţiată de „Adevărul".

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii