Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Aterizare de coşmar la Cluj. Un charter a lovit un stol de păsări chiar deasupra oraşului

18
25 Feb 2021 21:02:04
Autor: Ştefan Lică

Charterul care face legătura între Cluj şi staţiunea egipteană Hurghada a fost la un pas de tragedie. Chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj, avionul s-a interesectat cu un stol de păsări, iar şocul a fost resimţit şi de aeronavă.

Piloţii au reuşit în cele din urmă să aducă avionul în siguranţă pe pistă, însă călătorii au trecut printr-un adevărat şoc, iar unii dintre ei s-au speriat că îşi vor pierde viaţa. Acum, din cauza incidentului există o întârziere de câteva ore la decolarea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri.

„Ȋn timpul procedurilor de aterizare pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, zborul A24006 cu proveninenţă din Hurghada, a ȋntâmpinat dificultăţi pricinuite de coliziunea cu un stol de păsări. Aterizarea s-a derulat ȋn condiţii de deplină siguranţă, iar după aterizare, o echipă tehnică efectuează verificări amănunţite ale aeronavei, ȋn vederea certificării pentru următoarea cursă. Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolararea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri.

Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei”, au informat reprezentanţii companiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

sebastian hanes
25.02.2021, 21:11:57

Pentru ca idiotzii din cadrul Aeroportului Cluj nu se ocupa de alungarea pasarilor din zona ! Acum avionul a avut noroc, dar maine....

-5 (11 voturi)
Lt. Colonel (r) Dragan
25.02.2021, 23:15:56

#stay_safe, #stay_home

0 (4 voturi)
Corneliu Dan
25.02.2021, 21:20:48

fiind locuitor al orasului C-TURZII ....deci relativ aproape de CLUJ am observat de cateva seri (vreo zece) la lasarea intunericului si la o inaltime destul de mare stoluri uriase pur si simplu de ciori facand adevarate tururi de zbor la altitudine! deci aproape de cluj ca distanta!

+4 (4 voturi)
Aud Culori
26.02.2021, 01:03:20

Atat pasarile cat si ne-pasarile numite ciori sunt prea multe si nedorite pretutindeni.

+2 (4 voturi)
nae
25.02.2021, 23:51:23

Pe mine m-a uimit chestia cu întârzierile provocate altor curse subsecvente ; București -Zanzibar, asta m-a dat pe spate ; să ajungi cu întârziere în Zanzibar, toate maimuțele râd de tine . Băă, dacă noi avem legătură directă cu Zanzibarul , suntem o valoare planetară, băă ; ciorile ălea habar nu au cu cine interacționează, ele confundă avionul cu ... coviltirul, asta e cauza motivului !

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (18)

Modifică Setările