Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Au fost publicate rezultatele la admiterea în liceu: 12 elevi de 10 vor învăţa la patru licee din Cluj

0
24 Jul 2021 17:09:13
Autor: Ştefan Lică
Rezultatele admiterii la liceu a absolvenţilor de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro
Rezultatele admiterii la liceu a absolvenţilor de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro

Ministerul Educaţiei a publicat sâmbătă, 24 iulie, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a, pentru anul şcolar 2021 - 2022.

Rezultatele admiterii la liceu a absolvenţilor de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro.
 
Cei mai mulţi candidaţi cu media 10 au fost înscrişi la două dintre liceele de top clujene, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” şi Liceul Teoretic „Avram Iancu”. La ambele licee au fost înscrişi câte cinci candidaţi care au obţinut media maximă.
 
Câte un cancidat de 10 a fost repartizat şi la Liceul de Informatică „Tudor Popoviciu” şi la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”.
 

Când se depun dosarele

 
Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat, în perioada 25 - 28 iulie, candidaţii vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admişi.
 
Potrivit Ministerului Educaţiei, 1.332 de elevi nu au fost repartizaţi în această etapă, întrucât nu au completat suficiente opţiuni, însă acest număr este în scădere substanţială comparativ cu anul trecut (8.570 de elevi).
 
Cei 1.332 de elevi vor intra în a doua etapă de repartizare computerizată şi vor completa, în perioada 29 iulie - 5 august, opţiuni în fişele de înscriere alături de candidaţii care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen (25 - 28 iulie) şi de candidaţii care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opţiunilor în fişe se realizează la unitatea de învăţământ sau prin formular transmis electronic. Pentru această etapă sunt disponibile 9.216 locuri.
 

Vă mai recomandăm şi:

Analiză: singurul judeţ care nu mai are toalete în curtea şcolii, pe primul loc în ţară la Evaluarea naţională şi la BAC. „În Cluj, educaţia e calea regală spre succes”

Au fost publicate rezultatele repartizării computerizate la liceu
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările