Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Audienţe pe Facebook la Consiliul Judeţean Cluj

0
11 Jan 2011 13:30:43
Autor: adevarul
Alin Tişe poate fi urmărit, în prezent, pe Facebook de 2600 de oameni
Alin Tişe poate fi urmărit, în prezent, pe Facebook de 2600 de oameni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj Alin Tişe va ţine prima sa audienţă pe reţeaua de socializare Fecabook joi, de la ora 16. El doreşte, astfel să se adreseze şi utilizatorilor de internet, care nu au timp să participe la o audienţă clasică.

Contul de Facebook făcut pe numele preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe are, în acest  moment, 2600 de prieteni. De asemenea, Tişe mai are şi o pagină publică de Facebook.

„Nu voi renunţa la audienţele clasice, pe care le ţin în fiecare luni, în care am 20-25 de oameni, pe zi, 100 de oameni pe săptămnă cu tot cu audienţele din teritoriu. Nici la acestea nu renunţ“, a declarat preşedintele CJ. El a precizat că clujenii se plâng, cel mai mult, de starea drumurilor din judeţ, lipsa apei şi canalizării, probleme sociale, lipsa medicilor de la sate.

Pe viitor, şeful judeţului se gândeşte să îşi instaleze şi un webcam, pentru ca cei care vor intra în audienţă pe Facebook să fie siguri că vorbesc cu preşedintele CJ şi nu cu vreun consilier de-al său.
„Am în plan transmiterea în direct pe Facebook a audienţelor cu oamenii, dar şi punerea pe internet a emisiunilor televizate “, a mai declarat Alin Tişe.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările