Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Bilete virtuale pentru cea mai importantă competiţie sportivă care se va derula în acest an în România, la Cluj

0
15 Apr 2021 15:15:18
Autor: Ştefan Lică
Clujul va găzdui în această vară Campionatul European de Atletism. FOTO Pixabay
Clujul va găzdui în această vară Campionatul European de Atletism. FOTO Pixabay

Federaţia Română de Atletism a pus în vânzare primele bilete virtuale pentru Campionatul European de Atletism pe echipe - Liga I, competiţie sportivă de înalt nivel găzduită în premieră de ţara noastră şi care va avea loc în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena.

Deşi evenimentul se va desfăşura fără spectatori, organizatorii au pregătit iubitorilor atletismului o surpriză prin care aceştia pot fi aproape de sportul favorit, contribuind în acest fel şi la susţinea bunei desfăşurări a campionatului.
 
Concret, pe lângă biletele virtuale de 10 lei, Federaţia Română de Atletism şi European Athletics au pus în vânzare tichete în valoare de 50 de lei, prin care iubitorilor acestui sport li se oferă şansa de a fi „prezenţi” pe Cluj Arena, prin intermediul unui carton cu fotografia lor, aşezat pe unul dintre scaunele superbului stadion.
 
Detalii referitoare la vânzarea acestor biletele virtuale pot fi obţinute accesând link-ul: https://cluj2021.ro/en/tickets/.
 
În Liga 1 a Campionatului European de Atletism sunt reprezentate unele dintre cele mai puternice ţări în acest sport, în rândurile echipelor participante numărându-se atleţi medaliaţi la campionatele mondiale şi europene şi deţinători de recorduri mondiale. Astfel, între 19 şi 20 iunie, la Cluj vor concura atleţi renumiţi din nu mai puţin de 13 state europene: Belarus, Belgia, Cehia, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia şi România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările