Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Boc, provocat la dezbatere cu „Biblia şi cătuşele pe masă“

0
3 May 2012 13:44:57
Autor: adevarul
Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca
Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca

„Mă duc la orice dezbatere cu Emil Boc cu Biblia şi cătuşele pe masă", a declarat principalul contracandidat al fostului premier în lupta pentru Primăria Cluj.

Candidatul USL pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, Marius Nicoară, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că va participa la orice dezbatere cu contracandidatul său Emil Boc. „Mă duc la orice dezbatere cu Emil Boc, dar cu Biblia şi cu cătuşele pe masă. Sunt cele două simboluri care îl reprezintă pe Emil Boc. Biblia reprezintă faptul că a jurat strâmb. Avea un mandat de primar, dar a părăsit Clujul după câteva luni, deşi a jurat că nu va pleca. De asemenea, a jurat că nu va face niciun compromis cu UDMR şi a minţit. Cătuşele i le voi duce pentru că l-a susţinut şi a garantat pentru Sorin Apostu şi Radu Bica", a declarat Marius Nicoară.

Boc este în SUA

Declaraţia lui Marius Nicoară a fost făcută după ce presa l-a întrebat dacă are curaj să se prezinte la dezbateri cu Emil Boc, candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca. „Dar pe Emil Boc l-aţi întrebat dacă are curaj să se prezinte la dezbateri cu Marius Nicoară?", a precizat consilierul local Steluţa Cătăniciu.

Preşedintele PDL Emil Boc se află în aceste zile în SUA, unde a primit titlul de doctor onorific în Drept din partea Michigan State University, unde a urmat şi un stagiu de pregătire în 1998, şi va conferenţia pe tema reacţiei României în cazul crizei financiare din Europa.

În replică, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a precizat că această manieră de a se raporta la clujeni, denotă „lipsa argumentelor sustenabile în vederea obţinerii votului de încredere al clujenilor”.

„Domnule Nicoară, electoratul clujean este unul educat, inteligent capabil de a face diferenţa dintre realizări şi promisiuni electorale, iar cei care nu au capacitatea de a răspunde nevoilor reale ale unui asemenea electorat ar fi bine să se limiteze măcar la promovarea unei campanii de bun simţ, bazată pe respectul atât faţă de cetăţean cât şi faţă de competitorii electorali. Asistăm la o serie de atacuri virulente prin invocarea jurămintelor pe cărţi sfinte. Suntem convinşi de faptul că un asemenea comportament politic va fi sancţionat în 10 iunie, în cabina de vot”, a declarat Daniel Buda.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările