Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Casa Zurli, o nouă producţie marca Zurli despre educaţie prin joacă. Spectacolul are loc duminică, la Cluj-Napoca

0
22 Mar 2019 12:42:18
Autor: Remus Florescu
Gaşca Zurli se întoarce la Cluj-Napoca.
Gaşca Zurli se întoarce la Cluj-Napoca.

Casa Zurli, o nouă producţie marca Zurli despre educaţie prin joacă, va fi pusă în scenă dminică, de la 17.00, la BT Arena din Cluj-Napoca.

„Casa Zurli leste un spectacol care împleteşte armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curăţenie în case facem curat şi în mintea şi sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reuşim să găsim echilibrul între toate acestea, viaţa noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producţie marca Zurli aduce cântece nou-nouţe prin care cei mici învaţă să fie responsabili, jucându-se”, arată organizatorii.
 
Aflăm împreună cu Fetiţa Zurli şi prietenii din Gaşcă cum facem să trăim în armonie, pace şi iubire într-o casă, trecând peste micile tentaţii care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spaţiul lui de care se îngrijeşte şi are un rol foarte important, pe care se străduieşte să îl ducă până la capăt.
Casa Zurli este plină de poveşti frumoase care abia aşteaptă să fie spuse, scrise cu grijă şi dragoste de Mirela Retegan. O producţie plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii şi părinţi.
Primăvara aceasta, Casa Zurli îşi deschide uşa pentru cei ce îi trec pragul. Gaşca Zurli ajunge în lunile martie şi aprilie 2019 în 11 oraşe din România, în căutare de căsuţe şi familii Zurli.
 
 

Cât costă biletele

 

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.
24 martie, ora 17.00 - CLUJ NAPOCA – BTarena ( SALA POLIVALENTĂ )
PREŢ BILETE
Categoria 2 - 45 lei
Categoria 1- 90 lei
Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gaşca Zurli )
INFORMAŢII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoţiţi de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locaţia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi!
Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.
Atenţie, se filmează!
Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare şi acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările