Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Cât câştigă preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

1
8 Nov 2016 16:04:13
Autor: Florina Pop
Alin Tişe FOTO Adevărul
Alin Tişe FOTO Adevărul

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a anunţat marţi, 8 noiembrie, care este salariul său pe luna octombrie precizând că nu a beneficiat şi nu beneficiază în niciun fel de venituri provenind din proiecte europene.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a anunţat marţi, 8 noiembrie, că salariul său din această lună este de 4.112 de lei şi că nu beneficiază de niciun venit din proiecte europene. Contactat telefonic de ”Adevărul”, acesta a afirmat că la baza anunţului stau afirmaţilor făcute în spaţiul public în care se spunea că este plătit din fonduri europene.

Tişe primeşte o indemnizaţie lunară în sumă fixă, căreia nu i se aplică niciun fel de alte sporuri sau sume suplimentare. 

„Pe durata mandatului, preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean primesc o indemnizaţie lunară, ca unică formă de remunerare a activităţii corespunzătoare funcţiilor de preşedinte, respectiv de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, care reprezintă baza de calcul pentru stabilirea drepturilor şi obligaţiilor care se determină în raport cu venitul salarial. Preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean nu beneficiază de sporul de vechime în muncă şi nici de alte sporuri prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat trimis de Consiliul Judeţean Cluj. 

Mai puteţi citi:

Alin Tişe (PNL) a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, funcţie pe care a mai ocupat-o între 2008 şi 2012

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sorin Barbul
8.11.2016, 16:23:41

Foarte bine ca s-a mai spulberat o bârfă.

Modifică Setările